furkanca2020
Üye
selam kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler.söylediğin herşeyi eksiksiz yaptım.harita ve yollar açılıyor görebiliyorum her şeyi her sokağı caddeyi.ama beceremediğim tek şey pozisyon ayarla diyor alt kısımda.o nasıl yapılacak beceremedim.açık alana çıkıp yapılıyormuş ama nasıl yapılacak beceremedim bi yardımcı olursan sevinirim kardeşim teşekkürler...
sdt_34 arkadaşım haritanın kilitini açtım kurcalaya kurcalaya,fakat extra klasörü haricindede aktivasyon kodu istiyor,üstat bu konuda bir bilgin varmı teşekkür ederimArkadaşım Extrabölümündeki sürü, yür, navigasyon vs. bölümlerden içerik indirirsen ek ücret ödersin tabi. Makbuz kodu da sorar, kredi kartı numarası da... Gideceğin yeri, adres veya bilindik yer olarak ara. Arama sonucundaki gideceğin yerin üzerine tıkla yürü-sür, haritada göster vs. gibi seçeneklerden istediğini seç sorunsuz yapıyor. Program ücretsiz ve Fulldür!!!
arkadaslar ben ürün anahtarının nerde oldugunu bilmiyom
sdt_34 arkadaşım haritanın kilitini açtım kurcalaya kurcalaya,fakat extra klasörü haricindede aktivasyon kodu istiyor,üstat bu konuda bir bilgin varmı teşekkür ederim
Ürün anahtarı yok arkadaşlar. Konuda da belirtildiği gibi GPRS üzerinden otomatik aktivasyon yapıyor. Programın kurulumunda aktivasyonu yapamayan arkadaşlar, daha sonra programdaki ana menü/ekstra/lisans anahtarı bölümünü seçerek tekrar aktivasyon yapmayı denemeli. Makbuz kodu vs. şeyler yok. Tek yol bu ve ben sorunsuz yaptım kullanıyorum...
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım ekstra bölümünden içerik indirmeye gerek yok. Programının kurulumundan sonra aktivasyon yapamadıysan (malum firmware yükledikten sonra tüm şebeke ayarları siliniyor), gerekli şebeke ayarlarını yaptıktan sonra ana menü/ekstra/lisans anahtarı bölümünden internet erişim seçeneğini seçerek aktivasyonu yapabilirsin.
Arkadaşım Extrabölümündeki sürü, yür, navigasyon vs. bölümlerden içerik indirirsen ek ücret ödersin tabi. Makbuz kodu da sorar, kredi kartı numarası da... Gideceğin yeri, adres veya bilindik yer olarak ara. Arama sonucundaki gideceğin yerin üzerine tıkla yürü-sür, haritada göster vs. gibi seçeneklerden istediğini seç sorunsuz yapıyor. Program ücretsiz ve Fulldür!!!
üstat benden istediği aktivasyonda sür yürü olduğunu keşfettim.yorumları biraz okudum sanırım turkey haritasının yanında sür yürü felanda oluyormuş,dediğiniz gibi her yerden aradım bilindik yerlerden felan ama %99 hesaplamada sür yürü aktivasyonu istiyor.
mesaja sonradan eklenen route 66 programı ile telefona bağlandım sonra ücretsiz olan Türkiye hariştasını indirdim çalışltı. Aktivasyonu gbrs üzerinden yaparken "lisans alınamadı / bulunamadı" cevabını alanlar bu yöntem ile çalıştırabilirler...
sür yüür olmadı kardeş , aktifleştirme istiyor. Bunun bi çaresi yokmu acaba _?sür yürü olayıda aktif oldumu.aktivasyon felan çıkmıyormu denedinizmi?
sür yüür olmadı kardeş , aktifleştirme istiyor. Bunun bi çaresi yokmu acaba _?
route 66 sync programını indirip telefonu yığın bellek modunda programa bağlayın. route 66 nın sitesine ücretsiz üye olup, program üzerinden türkiye haritasını ücretsiz telefona kurun. daha sonra gprs üzerinde ücretsiz aktive edin. sür yürü olayını başlattım aktivasyon istemedi bende ama hiç %100 tamamlanmasını beklemedim. en kısa zamanda sür yürüyü tam deneyip yazıcam...
bende değin gibi yaptım harita ve sesler zaten ücretsiz syncden yüklene biliyo ama sür ve yürü yine olmadı bende
1 aylık 4.99 eurosür yürü için aktivasyoın istiyor, aylığı 5 dolar yıllığı 20 dolar sanırım. Bunu kırmanın bi yolu var mı ? Bulan varsa v payklaşırsa çok makbule geçer.
1 aylık 4.99 euro
12 aylık 19.99 euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?