Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TelefonUMA Turkcell Vb. Yerlerden gelen hariç arkadaşlarımın mesela naber nasılısın naptın? gibi bi mesaj nab r nas ls n nap n gibi geliyor telefonumun mesaj dili TR ama ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.Ne Yapabilirim?
TheHoc
Üye
Benim telefonum Monte bana da öyle geliyorudu mesajlar ama sadece belirli kişilerden öyle mesaj geliyor. Senin telefonunda sorun yok. Sana gönderenin ayarlarında bişiy var.
Benim telefonum Monte bana da öyle geliyorudu mesajlar ama sadece belirli kişilerden öyle mesaj geliyor. Senin telefonunda sorun yok Sana gönderenin ayarlarında bişiy var.
TelefonUMA Turkcell Vb. Yerlerden gelen hariç arkadaşlarımın mesela naber nasılısın naptın? gibi bi mesaj nab r nas ls n nap n gibi geliyor telefonumun mesaj dili TR ama ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.Ne Yapabilirim?
telefonunun mesaj konusunda türkçe karakter desteği yok demektir. TURKCELL vb. yerlerden gelen mesajlar çoğunlukla büyük harf olarak gelir, o yüzden sorun çıkarmaz. Ya sana sık mesaj atan arkadaşlarına mesaj giriş dilini ingilizce yapmalarını söyleyeceksin, ya da telefona tamamen türkiye için çıkmış yeni flash (firmware) atacaksın...
avrupayer6
Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar fakat bu sorun bende fabrika ayarlarına döndüğümde oldu daha önceden normal bir şekilde geliyordu sanırım yeni versiyon atmak gerekiyor