Samsung M8800 Mesajların Karakterleri Eksik Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terminator23

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M8800 Mesajların Karakterleri Eksik Geliyor
TelefonUMA Turkcell Vb. Yerlerden gelen hariç arkadaşlarımın mesela naber nasılısın naptın? gibi bi mesaj nab r nas ls n nap n gibi geliyor telefonumun mesaj dili TR ama ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.Ne Yapabilirim? :hmmm

TheHoc

TheHoc

Üye
Benim telefonum Monte bana da öyle geliyorudu mesajlar ama sadece belirli kişilerden öyle mesaj geliyor. Senin telefonunda sorun yok. Sana gönderenin ayarlarında bişiy var.:hmmm

terminator23

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum Monte bana da öyle geliyorudu mesajlar ama sadece belirli kişilerden öyle mesaj geliyor. Senin telefonunda sorun yok Sana gönderenin ayarlarında bişiy var.:hmmm

Hayır Alakası Yok Diğer Telefonum Omnia ancak ona mesajlar düzgün geliyor.?

lafbaz

Üye
bendede aynı şekil eksik geliyor türkce karakterler

joe34

joe34

Üye
TelefonUMA Turkcell Vb. Yerlerden gelen hariç arkadaşlarımın mesela naber nasılısın naptın? gibi bi mesaj nab r nas ls n nap n gibi geliyor telefonumun mesaj dili TR ama ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.Ne Yapabilirim? :hmmm

telefonunun mesaj konusunda türkçe karakter desteği yok demektir. TURKCELL vb. yerlerden gelen mesajlar çoğunlukla büyük harf olarak gelir, o yüzden sorun çıkarmaz. Ya sana sık mesaj atan arkadaşlarına mesaj giriş dilini ingilizce yapmalarını söyleyeceksin, ya da telefona tamamen türkiye için çıkmış yeni flash (firmware) atacaksın...

avrupayer6

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar fakat bu sorun bende fabrika ayarlarına döndüğümde oldu daha önceden normal bir şekilde geliyordu sanırım yeni versiyon atmak gerekiyor

xrasimxx

Üye
off Allahım çözün şu sorunu .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt