Samsung m620 de büyük icerik hatası...!

Sponsorlu Bağlantılar

SonsuzGece

Üye
    Konu Sahibi
Samsung m620 de büyük icerik hatası...!
arkaslar ben samsung m620 telefon aldım. oyun yükelemye calısıyorum ekran çözünürlügünüde ayraladım ama kurmaya calıstıgımda "JAVA HATASI BÜYÜK İÇERİK HATASI" diye uyarı veriyo ve oyunu yükleyemiyorum...

bunun çözümünü bilen yada oyunun boyutunu küçültmek için tavsiye edebileceginiz bir program varmı arkadaslar ögrendigime göre m620 lerde oyunun 300 kb gecmemesi gerekiyomus...

şimdiden yardımlarınız için tesekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardımcı olamıyormu bu konuda...

• Beğen
Tepkiler: fearpk1

longhorn_system

Üye
Evet ya bende aramadık yer bırakmadım bu hatayı engellicek bişi bulamadım

ecem emine

Üye
arkadaslar m620e göre bildinz msn programı war mı??

gorro

Üye
arkadaşlar bu m620 neden böyle oyun larda java oyun hatası veriyo
bilen lütfen ama lütfen bu msnden bana ulaşsın:
[email protected]

frkntrhn

Üye
ilk önce google de 120*160 ebadın da oyun bulun genellikle nokiya oluyo

ardından telefona *+9998*4678255+ (+ kare oluyo) yazın ardında oyunları telefonun hafızasına atın sonra zaten ya jad yada jar formatlı oyun vardır seç yükle olmassa beni bul :ehe

:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::yuru:yuru:yuru:yuru:bann::aman2::aman2::aman2::aman2:

synergenix

Üye
yha m 620 ye bi msn programı bulun kafayı yiyecem yha
:ehe

furmania

furmania

Üye
ewet doğruya

midilli

Üye
arkaslar ben samsung m620 telefon aldım. oyun yükelemye calısıyorum ekran çözünürlügünüde ayraladım ama kurmaya calıstıgımda "JAVA HATASI BÜYÜK İÇERİK HATASI" diye uyarı veriyo ve oyunu yükleyemiyorum...

bunun çözümünü bilen yada oyunun boyutunu küçültmek için tavsiye edebileceginiz bir program varmı arkadaslar ögrendigime göre m620 lerde oyunun 300 kb gecmemesi gerekiyomus...

şimdiden yardımlarınız için tesekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardımcı olamıyormu bu konuda...
128 160 lık oyun olucak bende 40 tane var çok memnunum harika tlefon bide oyunun boyutu 260 veya 280 igeçmeyecek kb yi geçmeyecek

sami1234

Üye
Çok dandik bir telefon.Java oyunlarının çoğunu açmıyor.Zırt bırt hata veriyor.Elinizde kalır ben size dmiş olayım.Satın adam gibi telefon alın

samsungberk

Üye
sakın m620 alıpta hata yapmayın alcaksanız en kötüsüde olsa nokıa alın

Üst Alt