Samsung M5650 Lindy Video Converter Programı?

Sponsorlu Bağlantılar

DangerOfMan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M5650 Lindy Video Converter Programı?
öncelikle iyi günler :bye2:
bi tane Lindy'm var bu lindy için bir türlü video convert edemedim .3gp leri sorunsuz çalıştırıyor ama çok kalitesiz.
Telefonun çalıştırdığı formatlar: H263, H264, MP4, WMV
bu formatlara uygun Samsung için bir program arıyorum..

• Beğen
Tepkiler: sas1590 ve sususuz

biyokimyager

Üye
PC Studyo ile telefonunu bapla bilgisayara oradan istediğin videoyu kopyala yapıştır yap telefon kendisi en iyi kalitede convert yapıp atıyor bi dene sende beğeneceksin.

DangerOfMan

Üye
    Konu Sahibi
Evet bir kaç saat önce denedim PC Studio programını meğer orada varmış..
hangi programı denediysem olmamıştı şuan en iyisi PC Studio tavsiye ederim =)

xbursankarax

Üye
mp4 formatı olmuyor mu

xchatin

Üye
çoq adi wav gibi bırak dandik teleofn satcam ya
Sahibinden.com da satılık 400tL diyom 38 Günlükj herşeyi tam 0 gibi vericem garantisi dwm ediyor.

mob1881

mob1881

Üye
ya pc studio çok kötü video çeviriyor
klip filan izlemek mümün değil
başka çözüm bulan varmı
en azından mp3 ses olarak çevirse oda süper olacak
varsa buna çözüm bulan lütfen programı bildirsinde bende deli oldum valla...

xchatin

Üye
wifi ile bağlıyken intrnetten video indiriyorum sorunsuz çaliştiriyo uzantısıda çok garip çok değişik bişiydi .xcxal (MisalL) bilindik bişi deiL yani. En İyisi Sat Sony Ericsson C903 aL 10 NUmara

firatbeyfirat

Üye
çoq adi wav gibi bırak dandik teleofn satcam ya
Sahibinden.com da satılık 400tL diyom 38 Günlükj herşeyi tam 0 gibi vericem garantisi dwm ediyor.

Saçmalama çok dandik telefonmuş ben çıktığından beri kullanıyorum.. Çokda memnunum herkesde memnun. Pc studio yu dene olmassa total convanter var o rda nokia call phone seçeneği var ben çeviriyorum film izliyorum harika ses kalitesi ve görüntüsü var bilmediğin zman telefona çamur atma.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
total video converter programını bulun en iyisi o :)

pokahantesss

Üye
ben de bu telefonu yeni aldım da şimdilik yabancıyım biraz video olayını bi türlü başaramadım daha ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

gunay45

gunay45

Üye
kardeşim verdiğim linkteki programı indir soylenen bütün converter programlarını denedim en iyisi ve en kalitelisi bu hangi telefona çevirceksen markayı sec o kndisi formatı ayarlıyo

mob1881

mob1881

Üye
total converter bende var
hangi ayarları yapıyorsunuz video için söylermisin
ben bir kaç çeşit denedim onlarıda açmadı ve hala ses çok kötü...
Bu arada total de çevirip direk hafızaya atıyorsunuz değil mi ?
yoksa kendi programı dönüştürünce yine içine ediyorda...

By Savliusta

By Savliusta

Üye
arkadaşlar format factory diye program var ben her zaman onu kullanıyorum gayet iyi bir çok format var bide bu telefon videoları kaç çözünürlükte oynatıyor en fazla

ghost841

ghost841

Üye

katu_7

Üye
Beyler kötü değil Total video converter ı indirin onun denemelik şeyleri var ama ben versyonunu yükledim nereden bulduğumu hatırlamıyorum h254 -h256 diye video formatı var video nuzu masa üstüne atın sonra söylediğim proyu açın sonra videoyu oraya sürükleyin yada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yapabilirler ondan sonra orada telefon isimleri çıkar nokia yı seçip h-256 çıkar ona tıklayın vieonuz mp4 olarak çevirin net bir görüntü

sasdaspas

sasdaspas

Üye
free 3gp video converter
sadece video deil mp3 mp4 3gp avi vb

mirzar ecman

Üye
öncelikle iyi günler :bye2:
bi tane Lindy'm var bu lindy için bir türlü video convert edemedim .3gp leri sorunsuz çalıştırıyor ama çok kalitesiz.
Telefonun çalıştırdığı formatlar: H263, H264, MP4, WMV
bu formatlara uygun Samsung için bir program arıyorum..

Benim cep youtube video acmiyor samsung m5650 uygun program ariyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt