Samsung M3200 Beat s modeline oyun,program ve müzik yükleme anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Bandırmalı 1965

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M3200 Beat s modeline oyun,program ve müzik yükleme anlatım.
1-Telefondan,Menü--->Ayarlar---> PC bağlantıları---> Yığın depolama seçiyoruz.Bu şekilde bilgisayara bağlanıyor ama dosyaları hafıza kartının içine atıyor.

2-Oyun,program yüklemek için de programın veya oyunun jar ve jad dosyalarını pc'den other files dosyasının içine atıyoruz.

3-Daha sonrada Telefondan Menü--->Dosyalarım--->Diğer dosyalar--->Bellek kartı--->Other files dosyasının içine giriyoruz jad dosyasının üzerinde seçeneklerden yükle diyoruz oyun veya program yükleniyor.

4-Programı veya oyunu çalıştırmak için telefondan Menü--->Dosyalarım--->Oyunlar ve daha fazlası seçeneğini seçiyoruz.Oyunlar ve daha fazlası seçeneğinin içinde programı veya yüklediğiniz oyunu göreceksiniz ordada seçenekler başlatı seçin karşınızda.

Ben hiç samsungun pc studio programıyla bağlanamadım.Bu şekil yükledim.

Ayrıca telefonu Bluetooth ile pc'ye bağlamak için Bluetooth'un bluesoeil programı ile oluyor böylede bağlayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: avril_7, titiseko, as900 ve 2 diğerleri

eQooo

eQooo

Üye
saol bilgi için...

Kakiki

Üye
İyide usta oyun yok bulamıorm ben yardımcı olursan özellikle süper action hero oyunu çok makbule geçer mübare hiç bi yerde yok sitede buldum attım onuda tanımadı :S

m3200

Üye
teşekkürler bilgi için

korsan1223

Üye
abicim programı yükle diorum telefon yeniden başlatıyor kendini ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisin

as900

Üye
tesesekker

--------------- Ekleme ---------------

tessekkür

enuqie

Üye
m3200 için doğru düzgün oyun bulamadım ki :S

urabyan

Üye
asdafff

basri207

Üye
hacı bndede oyun var yükleme yok sadece "gönderme seçeneği" yazıyo pls yardım

izmailov3

Üye
Denen dimi bu çare kesin mi yani ?

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaşlar M3200 diger tellerden pek farkı yok doğru düzgün nasıl oyun bulamıyorsun merak ediyorum.Jar formatlı oyun bul jadmaker programıylada jada çevir 2sinide at telefona tmm işte yukle gir oyununa.O gönderme sadece jar atmıs oldugun içn diye tahmin ediyorum jar jadı aynı yere at yükle diye şeyler çıkacak ztn eğer kullanma kılavuzu varsa elinizde orda dikkatli okursanız daha rht yapabilirsiniz

izmailov3

Üye
jadmaker ||||sana şunu sorucam indireceğim programın tam adını yani jadmaker 0.00 kaç.kaç dimii biraz ayrıntı pls

dedereis123

dedereis123

Üye
jadmaker herhangi birini indir ayrınya gerek yok zor bir program deil indir çalıştır açılan pencere butun jarları ona sürükle okdr

--------------- Ekleme ---------------

ve arkadaşlar niye bu kadar panik yaptığınızı da anlamadım oyun konusunda okadar zor bir olay yok ben aldığım gün direk kendim buldum oyun atma işlerini fln biraz deneseniz hiç zaman kaybı yapmadan herseyi yaparsınız

m3200beat

Üye
telefonun her şeyini çözdüm :) sayenizde xP xD saolun!!!

Üst Alt