samsung L700 video oynatma

Sponsorlu Bağlantılar

arar33

Üye
    Konu Sahibi
samsung L700 video oynatma
arkadaşlar size 2 sorum olacak
1. samsung L700 de mesaj attıktan sonra kaç kontor kaldıgını belirten bir ses var bu sesı nasıl kapatabılırız...
2. samsung L700 e video atmak istiyorum nasıl yapabılırım..
yardım edersenız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: POLİNOM

POLİNOM

POLİNOM

Üye
1-AYARLAR/TELEFON PROFİLLERİ/SESSİZ Alırsan tuş sesi vs kapanır
2-Hiç video atmadım aam arakdaslar ile bluetooth aracılığı ile aldım çalışıyyor

arar33

Üye
    Konu Sahibi
ben normal profılde yapmak ıstıyorum ya

seko211

Üye
1-AYARLAR/TELEFON PROFİLLERİ/SESSİZ Alırsan tuş sesi vs kapanır
2-Hiç video atmadım aam arakdaslar ile bluetooth aracılığı ile aldım çalışıyyor

dostum l700 kullandınmı cvp veriyorsun bu soruya

1.sorunun cvbı yanlış l700 de kalan kontör sesini kapayamıyoruz tel. tek kötü özelliği bu ama buna bir nevi çözüm sunmak istiyorum turkcell hat kullanıyorsan kontörmetre diye bi özellik var bu tüm turkcell hatlarda açık bunu kapamak için internetten turkcell'e gir online işlemler var ordan kontörmetre özelliğini kapatabilirsin.

furmania

furmania

Üye
saol

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Bende ses gelmiyor kardes vala seni blmm ve aveayım bn

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kontor metreyle alakası yok sen gır ayarlar ses ayarları en asagıda dıyecekkı ek ayarlar en asagıdakını sec ıslem bu kadar

mssbisen

Üye
ya bende video atmasını bilmiyorum banada yardımcı olun (bendede msj gelince ses gelio bende # sürekli basıp sessize alıom)

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım edin yha zaten telefonlarla pek aram yok lütfen yardım edin

Jr-Knock-Out

Üye
Millet l700 e pc den video atmak için öncelikle size verilen cde den samsung pc studio yoyu yüklemniz lazım yükledikten sonra phon explorere basın sonra telefonlarımdan l700 u seçin ordan nereye atmak istiyorsanız.Umarım yardımcı olmuşumdur zaten pc studioyu yükledikten sonra ve phone exploreri açtıktan sonrasını kolayca kendiniz yapabilirsiniz.

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
Çok Soru Sordum Kimse Cevap Vermedi Ama Ben Bildiğimi Esirgemem :)

Mesaj Sesi İçin Çözüm
IPTAL yazıp 2142 gönderirsen kontör miktarı ekrana gelmez eğer gelmesini istiyorsan AKTİF yazıp 2142 gönderirsen geri aktif olur. (Bu mesaj ücretsizdir ve bu değişimi günde 3 kere yapabiliyoruz.)

blackdreams_s

blackdreams_s

Üye
ARkadaşLar :)
O ses kapanıyor !
IPTAL yaz falanmış filanmş boşvern bunlarıı ..
Mesajdan sonrakı sesı kapatmaak ıçn ;
*#0002*28346# yazıosnz . Sonra çıkan menuden 11. ye griyosunuz ear gain ve HFR gain var onlar normlade 13,,, onları 8 veya 7 ye düşürüyosunuz ,, Kaydedıyorsnz. Buuu kadar basitrr(:

sabani

Üye
l700 için mp4 oynatma programı olan varsa acil yardım

Üst Alt