hacker44
Üye
Tel. de ayarlar/telefon ayarları/ usb ayarlar/ medya oynatıcı şeç. usb ile pc ye bagladığında bilgisayarımı tıkladığında diğer yazan yerde sürücü olarak çıkıyo. Phone'u seç oraya games diye klasör oluştur. sonrası yazdığı gibi.yaw ben bunu yapamadım yaw deli oldum yaa..sgh l700 diye dosyayı nerde acacm bu dosya yardm helppp
bu oyunları şeçeneklerden silmiceksek nereden silecez yardım lütfenn..!!!
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar oldu açılıo oyunlar ellerine sağlık çok tşk ederim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoyun adresi olarak urayı kullanın fazlasıyla oyun var
kardeş klasörün içine oyunu nerden bulup atacaz onu söleyin bi plss
linklerein hepside kırık inmiyo gardeş
senin dediğin oyun linkini tıklıyorum error veriyor bana bi çare
bi de bana tema lazım yardımcı olursan sevinirim
ya bende l700 var jar ve jad dosyası ne bende yok
yardım edin acil
Beyler ilk önce telefon ayarlarından usb ayrlarına giriyoruz orda medya oynatıcıyı seçiyoruz.Bilgisayara samsung pc studiou yükledikten sonra bilgisayarıma giriyoruz orada yerel disc c ve d var onların altındada telefonun resmi nin olduğu bir klasör çıkacak ona girin orda card ve phone var. Phone yi açın.Games diye klasör oluşturun. bu kadar .... ben bunu vista da denedim ama xp de de olabilir.... kolay gelsinn:
yahu c d çıkan yerde telefonun resminin olduğu bi klasör çıkmıyo hiç bişey yapamıyorum bu telefonda resimli anlatacak biri yok mu bunu.Herkes çene suyu çorba yapıyo arkadaş anlatsın biri resimli zor bişey değil bu...
yahu c d çıkan yerde telefonun resminin olduğu bi klasör çıkmıyo hiç bişey yapamıyorum bu telefonda resimli anlatacak biri yok mu bunu.Herkes çene suyu çorba yapıyo arkadaş anlatsın biri resimli zor bişey değil bu...Beyler ilk önce telefon ayarlarından usb ayrlarına giriyoruz orda medya oynatıcıyı seçiyoruz.Bilgisayara samsung pc studiou yükledikten sonra bilgisayarıma giriyoruz orada yerel disc c ve d var onların altındada telefonun resmi nin olduğu bir klasör çıkacak ona girin orda card ve phone var. Phone yi açın.Games diye klasör oluşturun. bu kadar .... ben bunu vista da denedim ama xp de de olabilir.... kolay gelsinn:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?