arkadaslar allah çarpsın oluyor bende vistada yaptım oldu yemin ederim hiçbirsey yapmadan önce bir format attım ondan sonra vistadan phoneye girdim games diye klasör oluşturdum ve içinde klasör olusturdum burada dikkat attıgınız dosyanın ısmı olacak aynısı ona gore ıste attıktan sonra usbyı cektım ve kardesımızın dedigini yaptım yaptıktan sonra telefonumu kapatıp actım ve oldu...
arkadaşım medya oynatıcı ile bağlandığımızda pcstudio da bağlanılmadı diyo ama usb ayarlarını pcstudio yaptığımızda bağlandı görünüyor fakat games klosörü gözükmüyor bi yardımcı olurmusun tam net bişey söylersen sevinirim
kardeş bak ben medya oynatıcı ile bağlanıyorum bilgisayarım da telefonla ilgili hiç bişi çıkmıyor aygıt yöneticisine baktım orda portable diyo ancak donanımı yükleyemiyorum pc studio da kurulu bu donanımın driveri falan varmı cevap verirsen iyi olur :S
kardes oluyor yaptım ama baska bı sorunum var sımdı dosyalarıma gırdıgımmde oyunlar ve fazlası adında klasor cıktı pcde games actıgımda onu tekrar nası kaybederım bıde telın kendı oyunlarını gıtmesını ıstemıyorum
arkadaşlar veren arkadaştan allah razı olsun bende asphalt 4 oyunu vardı dediklerini harfiyyen yaptım oluyor. gerçekten çok teşekkür ederim. bi isteğim var başka oyun nereden bulabiliriz? her türlü jar uzantılı oyun oluyomu?
--------------- Ekleme ---------------
Ya ben diğer jar uzantılı dosyalarla denedim oluyor. Ama size bir uyarı sakın ha sakın oyunu telefonunuzdan silmeyin (Seçeneklerden). Tekrar format atmak zorunda kalıyosununz. Hiçbir oyun çalışmıyor.Ama formattan sonra düzeliyor.