Samsung L700 msn ile ilgili soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxxKessxxx

xxxKessxxx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung L700 msn ile ilgili soru?
arkadaşlar samsung L700 msn kurmak istedim yoladım yapılandırma ayarları qeldi kaydettim..tarayıcı ayarlarındada turkcell msn ayarlı..şimdi msn kuruldumuu? lütfen yardım edin :(

Bora

Bora

Üye
yardım plzz. help yardım lütfen tarzı konu başlıkları kullanmamanızı rica edeceğim. Başlığınızı düzenledim.Bundan sonra dikkatli olalım

sguneys

sguneys

Üye
Yah kardeşim neden niye uraşıyon öle saçma saçma 35 knt al bi internet paketi telefından gir ebuddy ye samsung l600 modelini indr paşalar gibi kullan....Ebuddy de L700 modeli yok ama L600 modeli oluyor ben kullanıyorum gayet güzel bilgisayrdan farkı yok avatr bile var...

aasi_lady

Üye
mrb samsung 3g l760 danda msn nasıl giriliyor biliyormusunuz varsa bilginiz yardımcı olurmusunuz?

iyiusta

iyiusta

Üye
Arkadaşın dediği gibi ebuddy yükleyin bende kullanıyorum.Gayet güzel vede iş görüyo.

Mekansız 52

Mekansız 52

Üye
kardesım turkcell msn ıstıyorsan yapılandırma ayarlarını aldıktan sonra sana msnı yuklıceen lınkı verıyor o lınkten ındır tel hafızasına ındırıo oradan yukleyınce msnın gelısmıs ayarından baglantıyı sec turkcell msn dıe bı erısım noktası war onu sec.Artık kullanmaya hazır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...