samsung L700 için program oyun müzik video burda

Sponsorlu Bağlantılar

kronikkartal

Üye
arkadasım verdiğin diteden hiç bişi indiremedim plase wait yazıor bekliyoruz indirmeyi ama bi türlü indirme sayfası gelmiyor ne iştir anlamadım bildiğin türkçe bi site yokmu

meto52

Üye

rabel43

Üye
yav ben bu yazdığın kodu girdim biraz kurcaladım telefonun sesi kötü oldu nasıl düzeltebilirim

furmania

furmania

Üye
çok sağol işimi gördü

servety27

Üye
tşklerrrrrrrrrrrr

easd

Üye
Arkadaşlar benim l700 telefonum var bende oyun arıyordum telefondan WAPKİNG diye bir siteye girdim ve bir sürü oyun indirdim sizede tavsiye ederim.ücreti sorarsanız bilmiyorum bedava paketim vardı

parisli-sinan

Üye
Çok teşekkür hepsi çalışıyor pokemon bilem varmış ehi ehi
...

--------------- Ekleme ---------------

olum ben yunus şahsen benim telefonum l700 ey 5.5 saattir uğraşıyorum kazmaca şeyler çıkıyor bence uğraşmayın siteyi çökertecem

rencide27

Üye
ARKADQAŞLAR NERDEN İNDİRECEGİZ
SAMSUNG L700 temaları

arkadaşlar ben yeni üyeyim bana yardımcı olurmusunuz

:bilmmarkadaşlar ben yeni üyeyim bana yardımcı olurmusunuz

crax2

Üye
nasıl inior bi anlatsanız süper olcak + nasıl yüklendini herşeyi yazın da yükleyelim boşa uğraşmayalım

big twists

big twists

Üye
site için tşkr ama bn kardeşimin tel.i için indirdim fakat jad dosyası yazdı ve tlefona attık ama kbl etmedi biz telefona atarkenmi hat yaptık çünkü bize tek jad dosyası olarak geldi çozüm bulan cvp verirse svinirim

fhantum

Üye
ya o sitede sadece jad dosyaları var

ya bu jarlar nerde

big twists

big twists

Üye
yhaaa bn l700 kullanıyorum bu siteye girdim bir tane oyun indirdim ve tlefona attım fakat dosya desteklenmio dio buna bi çözüm bulabilirmisinz

yani bu oyunları telefona direk dosyalarını yani jad dosyasını atıp kod girip yükseltince çalışıo dimi

ozgur1996

Üye
site çok güzel çok tesekkür ederim :oke:

ama telefona yüklüyom dosya biçimi desteklenmiyor diyo ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirimm:sarıl:

kardeşim indiriyorum ama telefon attığım zaman dosya biçimi desteklenmiyo diyo ne yapabilirm yardım edin lütfennn pleaseeeeeee:ağlarım:

kralistim11

Üye
sus

£mr£07

£mr£07

Üye
:hmmmkotayı geçer mi acaba....

£mr£07

£mr£07

Üye
kotayı asarmı acaba:hmmm...bedava olup olmadıgı hakında bilginiz war mı acaba?:zzz:

halidensar

Üye
o format atmak

mahony_103

Üye
arkadaşlar theme indirdim birkaçtane fakat tık yok.desteklenmeyen biçim deyip duruyo uyuz oldum heee...

mustafa1196

mustafa1196

Üye
saol

Üst Alt