Samsung-Kvk anlaşması bitti mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

islam0

Üye
    Konu Sahibi
Samsung-Kvk anlaşması bitti mi
samsung u800 cep telefonum var telefonum kvk garantili fakat kvk nın sitesine girdiğim zaman hiç samsung cep telefonu göremiyorum ve telefonumun kvk çıkışlı mı olduğunu öğrenmek için imei sini girdiğimde telefonumun kvk çıkışlı olmadığına dair bi uyarı alıyorum ne yapabilirim?:hmmm

alicem123

alicem123

Üye
samsung u800 cep telefonum var telefonum kvk garantili fakat kvk nın sitesine girdiğim zaman hiç samsung cep telefonu göremiyorum ve telefonumun kvk çıkışlı mı olduğunu öğrenmek için imei sini girdiğimde telefonumun kvk çıkışlı olmadığına dair bi uyarı alıyorum ne yapabilirim?:hmmm

Kvk müşteri hizmetlerini arıyarak olayı aynı şekilde onlara anlattığınızda size yardımcı olacaklardır.

futbol123

futbol123

Üye
samsunglar genpa garantili oluyor kvk nokia blackberry gibi modeller kapsıyor

islam0

Üye
    Konu Sahibi

Kvk müşteri hizmetlerini arıyarak olayı aynı şekilde onlara anlattığınızda size yardımcı olacaklardır.

garanti belgesinde kvk yazıyo diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt