Samsung Jet S8000 İçin Tam ekran Dokunmatik Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

ilkermg

Üye
s8000 de de desteklenmeyen dosya türü diyo arkadaşlar, I8000 omnia 2 de çalıştırlar ama nerdeyse hepsi ekranın 3 de biri boyutunda açılıyor, küçük ekran yani, s8000 de çalışan bişiyler var mı acaba tam ekran olarak?

murkanmurkan

Üye
süper abi ya

--------------- Ekleme ---------------

denedim hepsi manyak ya

sf1905

Üye
beyler paylaşım iyi hoşta biz bu oyunları kablo ile tele atıyoruz ve kurulum için açtığımızda dosya türü desteklenmiyor diyor yüklenmiyor yani
marka modelde bir terslik yok samsung jet s8003 yani model tutuyor sebebini bilen yükleme yöntemini bilen arkadaş varsa yrdımcı olursa seviniriz...

meliih1907

Üye
ben hafıza kartına attım bu oyunları ama tele taktığımda oyunlar desteklenmiyor. yardım eden olursa sevirim

CyberLinQ

Üye
samsung s800 jet var hafıza kartına oyunları attım acıyorum dosya turu desteklemiyor diyo ne yapmam gerek

sultan2

Üye
evet beyler aslında jet bu uygulamarı açar fakat böyle çalıştıramayız.çalıştırmamız için diye bir site var o siteye yükliyeceğimiz jar dosyasını kaydedelim sonra şifre vericek cepten wifi yada 3g ile bu siteye girelim şifremizi yazıp yüklediğimiz dosyayı böylece oyunları oynamaya başlayın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet beyler aslında jet bu uygulamarı açar fakat böyle çalıştıramayız.çalıştırmamız için diye bir site var o siteye yükliyeceğimiz jar dosyasını kaydedelim sonra şifre vericek cepten wifi yada 3g ile bu siteye girelim şifremizi yazıp yüklediğimiz dosyayı böylece oyunları oynamaya başlayın
destek için çok teşekkür ederim..

sultan2

Üye
önemli değil

PRENSES83

PRENSES83

Üye
çok tşkrlr emeğine sağlık henuz telefona aktarmadım ama aktarıp oynayınca yorumlarımı yazacam:):):bye2:

slm ya oyunlar açılmıyor s8000 de :(:(

yardım edin lütfen beceremedim ben bu oyunlarıe açmayı
:ağlarım:

karizmanyaq

karizmanyaq

Üye
dostum bunları acmıyo dosya turu desteklemıyor dıyo nasıl yuklıcezz bı yolu varmı buraya koymussun ounları eyw.da????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarda arkadaş nasıl yapılcağını anlattı..

karizmanyaq

karizmanyaq

Üye

bıde bu sıteyı koymussunuz zaten ıng.hıc bısey anlasılmıyo neresınden nasıl sıfre alıncaq bıde yazsan..?

CyberLinQ

Üye
jar dosyası yani sifre nerdn alcm tm olarak acıklaya bilirmisin sultan

geroy02

Üye
siteye girdm ama jar dosyasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

ceycey1970

Üye
arkadaşlar jad maker programı ile dosyanın jar ve jad ını oluşturup bir klasöre her iki dosyayı kopyalayın.Daha sonra TK file explorer programını kullanarak klasörü phone/user/mass/java/games içine kopyalayın. yönetici kodlarını kullanarak java debug update işlemini yapın. oyun ve uygulamalara girerek oyununuzu oynayın. saygılar

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
arkadaşlar ben denedim çalışmadı

ekc-103

ekc-103

Üye
Saol

uboo

Üye
biraz daha basit anlatırsanız sevinirim

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
paylaşım için tşkler

bunu basiti yokki bak oyunları burdan indrip telefonuna atman yeterlii

sultan2

Üye
kusura bakmayın ne zamandır girmiyorum en basitini anlatayım yeni pc studio indirin telefona atmak isteğiniz oyunu sürükleyin o kendi other files' e atar sizde ordan yükleyin bu kadar basit

şimdi google dan rumkin sitesine gir o sitede jar uploder diye bir bölüm var oraya java dosyasını göster upload midlet a bas sana şifre gelecek o şifreyi cep telefonundan siteye gir o gelen şifreyi yaz indir sonra oyun yüklenir.

Üst Alt