Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Java Bildiginiz Browser lar?
Sponsorlu Bağlantılar
Mert045
Üye
ibibo browser var.
-Emre
Üye
ibibo zaten qqnun çakması ama daha hızlı google chrome jar da 4shared.comda var aratın dosyalardan. Bugün getjarda minuet browser diye bişey gördüm ve indirdim . Ama demo versiyonmuş bi de xhtml desteklemiyo yani googleda arama bile yapamıyosunuz program paralı ama satabileceklerini ben pek sanmıyorum
bende indirdiim siteyi unuttum ama telden java setup (kahve fincanlı hali ) hala war upload sitesi werirseniz (lütfen direk link werin ve üyelik istemesin ) atarım ( are you okey ??? )
Opera Mini 7 Next surummus o bnm telefonumda da var ama ben Opera mini istemiyorum daha dogrusu kullanamiyorum cunku bnm Wifi de sole bir sorun var :
Bn okulumdaki internete baglaninca Opera Mini nin butun surumleri sorunsuz calisiyor fakat evdeki internete baglaninca yuklenmiyor bunada cozum bulamadim bu senede okulumdan mezun oluyorum o yuzden farkli tarayicilar bulmaya calisiyorum.