samsung j700

Sponsorlu Bağlantılar

cecen0658

cecen0658

Üye
    Konu Sahibi
samsung j700
arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ve msn programı yüklemek istiyorum hiç bir sitede yok bildiğiniz bir site varsa lütfen yardımcı olun..:vur

Yakumusho

Yakumusho

Üye
msn şu an sadece nokıa ve turkcellde var ama yakında çıkıcak

xmanyak

xmanyak

Üye
vodafone sitesine mesaj attım vodafone messenger için e20 için var j700e yok bana uygun sürümü çıkınca haber vereceklermiş çıkınca bede buraya mesaj atarım

drakulaxx2

Üye
j700 de msn var arkadaslar sadece ayarları yanlıs yapıosunuz...ayarları iyi yapın o zaman girer..kanka msn uygulamasını jad dosyası olarak yapın programı var zaten sonra internet ayarlarını yapıon o zaman hersey mükemmel oluo.100kb'a göre kontör gidio.

|BuMeRaNG|

Üye
ayarlarını bilmiyoruz olm

yağızaygün

yağızaygün

Üye
bendede internet bağlanmıyor yardımcı olurmusunuz

noxious15

Üye
arkadaşlar hani mesaj geldiğinde kimden geldiğini gösteriyo ya onu nası kapatabiliriz sadece 1 mesaj yazıcak yardımcı olursanız çok sevinirim....... şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yağızo birader sen bilmiyomusun ya

nadanest68

Üye
j700 de msn var arkadaslar sadece ayarları yanlıs yapıosunuz...ayarları iyi yapın o zaman girer..kanka msn uygulamasını jad dosyası olarak yapın programı var zaten sonra internet ayarlarını yapıon o zaman hersey mükemmel oluo.100kb'a göre kontör gidio.
bu ayarları anlatırsanız iyi olur

denizci-1

Üye
mig33 jad ve jar ını bul yükle çalışıyor....değişik bir msn ama hotmail kişilerini görüyorsun ve başka kişilerlede chatlaşıyosun....

dadasemo

Üye
ben de mıg33 de war mobıle msn de war ebuddy de war ama açılmıyo gprs ayarlarını kontrol edın dıyo şu gprs ayarlarını werırsenız sewınırım

nzm_123

Üye
ya bndede var j700 ben kanka mns die bi progrm buldum bu sıtede ordan gırıyom htımda vadafone vodofon sitesınden vap ayalarını ayarlayabılırsınız arstırın brz

tolga_01_tolga

Üye
bu telefonda #*22671* a yap gizli ses kaydı 1 saat tam kapatmak içinde #*22672*yap ses kayıdına gir ve bu kadar ben bu kadarını iliyorum

kubilay6776

kubilay6776

Üye
ya ama konu o değilki vodafonede bedava paralı olduktan sonra msn yi heryerde bulursun vodofna lazım yaf oda olmıyomus :S

031030

Üye
arkadasım kesin cozum su bndede aynı tel den var dan jar jad indir aynı klasore at ve jaddan yükle

031030

Üye
dan indir kesinlikle calısacak

omer_3417

Üye
beyler WAP yazıp 2222 ye mesaj atın düzelio ve ücretsizdir

Takipçi Satın Al

Üst Alt