Samsung J700 Jad. Jar Acil Yardım..!

Sponsorlu Bağlantılar

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Samsung J700 Jad. Jar Acil Yardım..!
Arkadaşlar Ben Samsung J700 İçin 128x160 Boyutlarında Oyunlar Buluyorum Fakat Bazı Oyunların .Jar Ları Büyük Oluyor(350 , 348 , 370 KB vb.) Acaba Bu KB'Daki Oyunları Çalıştırmanın Bir Yolu Varsa Açıklamanızı Rica Ederim..!

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımınızı Bekliyorum..!

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
52 Kişi Bakmış Doğru Düzgün Cevap Yazan Yoq..! Ayıp Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Bekliyorum..! En Azından Yardım Edemediğinizi Söyleseniz Sevinirim ..! :agla

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
ben de j700 kullanıyorum,bi ara araştırmıştım ama ben de bulamadım maalesef telefonumuza 300 kb'dan yukarı kapasitede oyun yükleyemiyoruz.

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
ben de j700 kullanıyorum,bi ara araştırmıştım ama ben de bulamadım maalesef telefonumuza 300 kb'dan yukarı kapasitede oyun yükleyemiyoruz.

Bu Yüzden Pes 2010'u Oynayamıyorum..!

--------------- Ekleme ---------------

Yardım..!

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmmm...!

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Bir Yardımı Çok Görmeyin..!

ekc-103

ekc-103

Üye
gercekten kimse yok ya :d: bilsem yardım ederdim

acati

acati

Üye

M620, J150, D600'de de aynı problem vr. JAR dosyası 300Kb geçerse bi çok samsung çalıştıramayıp, içerik çok büyük hatası veriyor. Fakat E250 ye 300KB den büyük oyunlar yüklenebiliyor ne hikmetse...

weletwelet

weletwelet

Üye
bndé süRüsüné béRéKéT oyun vaR. sgh j700 nasıL koyuLduğunu söyLéyin koyim. jaR-jad'Lı.

furmania

furmania

Üye
gerçektende bazı oyunlar bu yüzden çalışmıyor bende bilmiyorum üzgünüm.

asdasd22tr

Üye
aynen yaa banada lazım oyun

bjk987654321

bjk987654321

Üye
Ewet yha n€ b!ç!m b! $€Y b€n!md€ J700 üm var lütfen yardımm pes 2010 oynamak istiyorum

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
gır bu sıteye lfonuna uygun bır suru oyun var wap.gamejump.com

cem7171

Üye
arkadaslar oyunların kücüklerininin cıkmasını beklices

ceza.1905

ceza.1905

Üye
bundan sonra 300 kb tan küçük adam gibi oyun çıkacağını sanmıyorum

sevgilimol

sevgilimol

Üye
j700 ün sistem belleği ve ön belleği çok düşük buna bağlı olarakda 300 kb den yukarısını kaldırmıyor.

furmania

furmania

Üye
biliyorum bendede o surunla çoğu zaman karşılaşıyorum ama yapılacak bir şey yok.

POLİNOM

POLİNOM

Üye
önce maxicepten teelefonunna nasıl oyun yükledigin bak.sonra jad maker indir jarı jada çevir.aynı oyunun 2sinide teelefonuna at.128x160 arıyorsan googleye 128x160 java oyun yaz yada maxiecepe

Takipçi Satın Al

Üst Alt