Püf Noktası Samsung J7 bildirim ışığı ayarını nasıl yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung J7 bildirim ışığı ayarını nasıl yapabilirim?
Samsung J7 kullanıcısıyım ve bildirim ışığı ayarlarını nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum diyorsanız, J7 kullanıcıları için hazırladığımız bu makalemizde bildirim ışığı ayarlarını öğrenebilirsiniz.

Öncelikle telefonunuzun ayarlarına girin ve üst kısımdan benim cihazım kısımna gelin. Daha sonra Led gösterici yazan kısmı açın ve oradan bildirim ışığını ayarlayın.

Android: Bildirim Işığı Rengi Değiştirme
WhatsApp’ı bu konuda tebrik etmek gerek çünkü uygulama ayarlarında doğrudan bildirim ışığı rengi değiştirme fırsatı veriyor. Peki; cevapsız çağrılar veya gelen kısa mesajlar için ne yapabiliriz? Bunun da bir çaresi var. Üstelik hem kişiye özel, hem de ışık ayarlarına dair oldukça kapsamlı seçenekler karşımıza getiriliyor.

Uygulamamız reklam içermiyor ve oldukça anlaşılabilir bir kullanıma sahip. Sadece cevapsız çağrılar ve gelen kısa mesaj ve multimedya mesajları için bildirim ışığı ayarlarına erişmemizi sağlıyor. Root yetkisi istememesi de bir diğer yön. Her ne kadar Türkçe desteği sunulmasa da ayarlar son derece basit ve anlaşılır düzeyde.

Android Bildirim Işığı Rengi Değiştirme (1)
Android’de bildirim ışığı rengi değiştirme uygulamasında cevapsız çağrılar ve gelen kısa mesajlar ile multimedya mesajları için iki farklı ayar seçeneği olduğundan bahsetmiştik. Uygulamanın ana ekranında hemen bir açma ve kapama sürgüsü olduğu gözlerden kaçmıyor. Cevapsız çağrılar ve kısa mesajlar ile multimedya mesajları için ön tanımlı olan renkler ise sırası ile yeşil ve mavi. Elbette bunları ayrı ayrı değiştirebiliyor ve sayısız renk tonu arasından seçim yapabiliyoruz.
 


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sizin söylediğiniz o ayar J7'de yok maalesef. J7'de bildirim ışığı yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt