Samsung j5 deseni unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

timekipper1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung j5 deseni unuttum
telefonu sıfırladım ama eskı gmail i bilmiyorum acamıyorum ne yapmayalım acıll 100 tl diyorlar yapımına

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hard format atarak cihazı açabilirsiniz.

Hard format aşağıdaki anlatım ile atabilirsiniz.

Telefonunuzu kapatınız.
Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakın.

Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
Yes’i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
Açılan ekranda Reboot System Now‘ı seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
Format Atma işleminiz gerçekleştirilmiştir.

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Maalesef android yeni sürümü lollipop (5.01 ve üzeri ) gmail hesabını unuttuğunda yeni yazılım atman lazım gerekiyor iphonedeki icloudu taklit etmişler :)
Öncelikle garantisi var ise garantiye gönder yazılım sıfırlanıyor bu yüzden hesabla ilgili hiçbirşey kalmıyor
Yada odin üzerinden j5 orgınal yazılımı flaşlayacaksın
Kolay gelsin :)

karacabil55

Üye
EZBERCİ OLMAYN ARKADASLAR... J5 VE BENZERİ YENİ CİHAZLAR SIFIRLAMA SONRASI HESAP İSTER İCLOD GİBİ EVET AMA CÖZÜM ANLATTIGINIZ GİBİ DEĞİL.. YENİ NESİL BÜTÜN CİHAZLARDA BU GECERLİ .. 3 YOLU VAR BU İŞLEMİN.... DOSYALAR BENDE MEVCUT.. TEKNİK SERVİS OLDUGUM İÇİN BİLİYORUM. SORUNU ÇÖZMÜŞ GİBİ ANLATMAK YETMEZ...

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
EZBERCİ OLMAYN ARKADASLAR... J5 VE BENZERİ YENİ CİHAZLAR SIFIRLAMA SONRASI HESAP İSTER İCLOD GİBİ EVET AMA CÖZÜM ANLATTIGINIZ GİBİ DEĞİL.. YENİ NESİL BÜTÜN CİHAZLARDA BU GECERLİ .. 3 YOLU VAR BU İŞLEMİN.... DOSYALAR BENDE MEVCUT.. TEKNİK SERVİS OLDUGUM İÇİN BİLİYORUM. SORUNU ÇÖZMÜŞ GİBİ ANLATMAK YETMEZ...[/QUOTE
Kardeş aynı şeyleri yazmışız zaten yeni yazılım atacak başka türlü olmuyor
Ayrıca forumda cevap yazarken BÜYÜK HARFLER kullanmak yasaktır!!!!

karacabil55

Üye
yazılım atmakla yada sıfırlamakla bu işem çözülmüyor bu anlatmak istemiştim. işlemler çok farklı her cihazda farklılık gösterebiliyor. bu arada büyük harflerin yasak oldugunu bilmiyordum.. teşşekkür ederim..

frezby1

frezby1

Üye
ya arkadaslar adam desenı unutmus telı sıfırlamıs zaten yenı rom yuklemesıne falan gerek yok yada sevıs olmaya ektra bı dosyaya da gerek yok sonuc ta tel cokmemıs veya dosya yuklemeye calısırken brıck de olmamıs bılmıyorsanız bılıyormus gıbı konusup ınsanları yanlıs yonlendırmeyın kul hakkına gırıyorsunuz arkadaslar
arakadasım fazla musaıt dergılım oyuzden ben yazamıyorum ama vıdeoda arkadas cok guzel anlatmıs sen bu yolu ızle
ıslem bıttıkten sonra telı ac kurulum ekranı gelecek gereklı bılgılerı gır gmaıl hesbına gelınce eger eskı hesabını bılıyorsan onu gır bılmıyorsan yenı hesap olustur lınkınden yenı hesap al bu kadar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
ya arkadaslar adam desenı unutmus telı sıfırlamıs zaten yenı rom yuklemesıne falan gerek yok yada sevıs olmaya ektra bı dosyaya da gerek yok sonuc ta tel cokmemıs veya dosya yuklemeye calısırken brıck de olmamıs bılmıyorsanız bılıyormus gıbı konusup ınsanları yanlıs yonlendırmeyın kul hakkına gırıyorsunuz arkadaslar
arakadasım fazla musaıt dergılım oyuzden ben yazamıyorum ama vıdeoda arkadas cok guzel anlatmıs sen bu yolu ızle
ıslem bıttıkten sonra telı ac kurulum ekranı gelecek gereklı bılgılerı gır gmaıl hesbına gelınce eger eskı hesabını bılıyorsan onu gır bılmıyorsan yenı hesap olustur lınkınden yenı hesap al bu kadar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
F

Frezby1 sen konuyu daha okumamissinki yorum yapıyorsun eski gmaili unuttum telefonu sıfırladım diyor
Sorun çözüldü sanıyorum yazılımı sıfırdan kuracak bu kadar
Admin konu kilit lutfen!
Karacabill 55 kardeşim eyvallah bir şey değil burada yardımcı olmak için varız

cihanata_1

cihanata_1

Üye
telefonu sıfırladım ama eskı gmail i bilmiyorum acamıyorum ne yapmayalım acıll 100 tl diyorlar yapımına
tekefonu sıfırlayınca zaten desen veya gmail kalmaz sıfırladıktan sonra gelen giriş ekranında eski bilgilerini unuttuysan yeni hesap girebilirsin:)

frezby1

frezby1

Üye
Frezby1 sen konuyu daha okumamissinki yorum yapıyorsun eski gmaili unuttum telefonu sıfırladım diyor
Sorun çözüldü sanıyorum yazılımı sıfırdan kuracak bu kadar
Admin konu kilit lutfen!
Karacabill 55 kardeşim eyvallah bir şey değil burada yardımcı olmak için varız
BEN KONUYU ANLADIM VE OKUDUM ESKI GMAIL SIFRESINI UNUTMUS ONU NASIL ACARIM DIYOR BIRI ROM YUKLE BIRISI BEN SERVISIM DIYOR BENDE KISA YOLDAN YENIDEN KURULU VE GEREKSIZ YERE UGRASMASIN DIYE BASIT BISEKILDE ANLATTIM BIRAK BANA BU CEWABI KONUYU ACAN VERSIN AVUKATLIGA VE TERSLEMEYE GEREK YOK OK

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Benim kimseyi terslediğim yok
Forum kurallarına göre büyük yazmak YASAK! diye biliyorum

frezby1

frezby1

Üye
Benim kimseyi terslediğim yok
Forum kurallarına göre büyük yazmak YASAK! diye biliyorum
işim geregi capslock acık calısıyorum cevap yazarkende dıkkat etmedım acıkmı kapalımı
amacım kımseyle laf yarısına gırmek yada sen bılıyosun ben bılılıyorum derdınde de degılım amacım yardımcı olmak
adam g maıl bahsedıyo verılen cevaplar arasında ben servısım dıyen var g maıl sıfırlamasını kendısı yapması lazım guvenlık sorularını sedece kendısı bılıyodur cunkı baktım adama yok orjınal rom ındır ben servısım dıyenler var bende kısa yoldan yenıden kulum yap eskı g maılını bılıyorsan gır bılmıyorsan yenı hesap alması yonunde bı onerıde bulundum yoksa adam yenıden yom yukletecekle bılende yazıyor bılmeyende amac yardımcı olmak yoksa yapılan ıslemın bana ne zararı nede faydası yok
anlamadan dınlemeden konusuyosun deyınce ınsan bı sınırlenıyor yoksa kımseyı tanımadıgım bırı ıcın kırma cabası ıcersıne gırmem kardes!!!!

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
işim geregi capslock acık calısıyorum cevap yazarkende dıkkat etmedım acıkmı kapalımı
amacım kımseyle laf yarısına gırmek yada sen bılıyosun ben bılılıyorum derdınde de degılım amacım yardımcı olmak
adam g maıl bahsedıyo verılen cevaplar arasında ben servısım dıyen var g maıl sıfırlamasını kendısı yapması lazım guvenlık sorularını sedece kendısı bılıyodur cunkı baktım adama yok orjınal rom ındır ben servısım dıyenler var bende kısa yoldan yenıden kulum yap eskı g maılını bılıyorsan gır bılmıyorsan yenı hesap alması yonunde bı onerıde bulundum yoksa adam yenıden yom yukletecekle bılende yazıyor bılmeyende amac yardımcı olmak yoksa yapılan ıslemın bana ne zararı nede faydası yok
anlamadan dınlemeden konusuyosun deyınce ınsan bı sınırlenıyor yoksa kımseyı tanımadıgım bırı ıcın kırma cabası ıcersıne gırmem kardes!!!!

Anlayışın için teşekkürler hepimiz yardım için burdayız
Hade hayırlı forumlar :)

Üst Alt