Samsung J2 Harici Harddisk Baglama

Sponsorlu Bağlantılar

excelance333

excelance333

Üye
    Konu Sahibi
Samsung J2 Harici Harddisk Baglama
Selam cocuklar samsung j2 kulaniyorum otg ile harici harddisk baglasam telefon okurmu?? Hatta elinde imkani olan varsa deniyebilirmi?? Askerim ben deneme firsatim yok oluyorsa film yukleyip gondertcem malum safak baska turlu gecmiyor :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer otg desteği varsa harici yazılımlar ile NTFS veya kendiliğinden Fat32 ise bağlayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
furyzer0

furyzer0

Üye
Flash bellek otg varsa okur ama hard disk zor. Hard diski çalıştıracak kadar kadar güç sağlayabilir mi bilmiyorum. Bazı cihazlarda gücü ayrı bir kablo ile vererek telefona bağlayabiliyorsun.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Telefondan çıkan akım harddiski çevirmeye yetmiyor. USB Y kablo ile harici bir güç vererek çalıştırabilirsin ancak.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
En Son N8 e 250 GB Takmışlardı Çalışıyorduda Denemek Gerek.

• Beğen

'Şeref'

Emekli Yönetici
Harddisk i harici güç kaynağı ile okuyabilir belki üstteki arkadaşın dediği gibi.. Tavsiyem yüksek boyutlu bir flaş belleğe filmlerinizi attırmanız. Kullandığınız cihazda otg desteği mevcut.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
En Son N8 e 250 GB Takmışlardı Çalışıyorduda Denemek Gerek.
Harddisk i harici güç kaynağı ile okuyabilir belki üstteki arkadaşın dediği gibi.. Tavsiyem yüksek boyutlu bir flaş belleğe filmlerinizi attırmanız. Kullandığınız cihazda otg desteği mevcut.
USB Y kablo ile N8'de 320GB harddiskimi kullanıyordum ben fakat FAT32 olarak biçimlendirmek zorundasınız. Androidde root varsa NTFS biçimli diski de okur. LG G4'te 1TB diski okuttum aynı şekilde. Ama USB Y kablo şart. Kablonun bir tarafına OTG diğer tarafına da Powerbank taklıp kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve DarkredBlue61

'Şeref'

Emekli Yönetici
USB Y kablo ile N8'de 320GB harddiskimi kullanıyordum ben fakat FAT32 olarak biçimlendirmek zorundasınız. Androidde root varsa NTFS biçimli diski de okur. LG G4'te 1TB diski okuttum aynı şekilde. Ama USB Y kablo şart. Kablonun bir tarafına OTG diğer tarafına da Powerbank taklıp kullanabilirsiniz
Harici güç kaynağı işin tadını kaçırıyor yani mobil cihazın anlamı kalmıyor.. en iyisi yüksek boyutlu usb bellek..

tass_co1983

tass_co1983

Üye
2.5 inç diskleri çalıştırırsın. 3.5 diskler için harici besleme gerekir ve zaten kendi adaptörleri bu işi yapar
az önce wd 4 tb+ wd 3tb (3.5 inç, usb 3.0) harici diskleri note 4 de çalıştırdım

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi mi 4 te 1 tb seagete çalışmadı. Sen en iyisi 32 lik flaşı filmme doldur

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Xiaomi mi 4 te 1 tb seagete çalışmadı. Sen en iyisi 32 lik flaşı filmme doldur
USB Y kablo ile harici güç vermezsen çalışmaz. OTG kablosundan çıkan akım harddiskin içindeki motoru çevirmeye yetmiyor

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt