Ben wp taraftarı değilim. Android kullanıyorum. 2GB RAM lı android telefonlar bile hala rehberde bile kasıyor.. Bu sorun ilk çıkan wp telefonun da bile yok.
Ben wp taraftarı değilim. Android kullanıyorum. 2GB RAM lı android telefonlar bile hala rehberde bile kasıyor.. Bu sorun ilk çıkan wp telefonun da bile yok.
Aynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.
O zaman aosp yerine firma romlarını kıyaslamaya sokman fazlasıyla yanlış.
Bu arada wp de ram dolu olmasına rağmen kasmıyor çünkü sistem böyle çalışıyor.Ama açık uygulamalar için ayrılan ram düşük olduğundan oyunlar ya düşük grafikte çalışıyor yada kasıyor.
Yorum yapmayacaktım ama yılda 2 güncellemenin telefonlara geldiği bir sisteme duzgun güncelleme almıyor diyemezsiniz. Samsungun harikalar yarattığı soylenemez.
Aynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.