Samsung Infuse 4G ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri / Çıkış Tarihi )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Infuse 4G ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri / Çıkış Tarihi )
Mobil cihaz satış rekorları kıran ve kendisini hep ilk sıralarda hissettiren Samsung firması yeni üst seviye akıllısını halka tanıtmaktadır.

AT&T üzerinden satışa sunulacak ve operatörün ürün gamındaki ilk 4G destekli cihaz olacak Samsung Infuse 4G isimli mobil cihazın şuan açıklanan teknik bilgileri ise şu şekildedir;
-Android işletim sistemi
-4.5 inç'lik Super AMOLED+ ekran
-1.2GHz hızında Hummingbird işlemci
-8MP kamera; 1.3MP ön kamera
Yanlızca 9mm'lik kalınlığı ile epey ince bir form yapısına sahip olduğu görülen modelin desteklediği bağlantı türü ise teorik bazda 21 Mbps'lık hız vaat eden HSPA+. Yani aslında teknik anlamda LTE 4G sınıfına girmemektedir.
Ne şekilde olursa olsun, model Amerika'da sadece AT&T'ye özel çıkacak olsa da Samsung firması muhtemelen bizleri ilgilendirecek bir versiyonunu da başka bir isim altında satışa sunar.

Emre-45

Emre-45

Üye
mükemmel...

brksnr

brksnr

Üye
Telefon guzelde kac ay gecti hala yok Turkiyede :dry:

filanca

filanca

Üye
şimdi birde bumu çıktı att modeli yetmiyor gibi birde bu infuse kardeşlerimden tek ricam klasik galaxs s2 mi yoksa infusemi yoksa attmi yardım edin lütfen abd ye özel çıkan ürünler anladık laikn bu nasıl bir üründür galax s2 diyor herkez klasik bunlara bulaşmayın diyor ne yapıcaz

phasan

phasan

Üye
nezaman çıkar

Astrosman

Astrosman

Üye
Güzel..

efci35

efci35

Üye

su anda kullaniyorumm 800tl aldimmmm gayetde hizli bi makine kamara olarak isletim sistemi olsun her seyi,le mukenmelll hq kalitesinde ekreni video izleme kesinlikle harikabi makineee normal x2 cok farki aralarinda ucurum var helde romlari yukleyik yukseltirseniz deymeyin keyfinise amam isde türkiyede satisiolmıyan bi makine o yuzden bulmasi dert birazzzzzzzzzz amam her seye deyer tasiyemdir

15097

15097

Üye
Konu kaç kere hortlamış :ah

Üst Alt