Samsung, ilk çeyrekte kaç milyon Galaxy S7 Sattı?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, ilk çeyrekte kaç milyon Galaxy S7 Sattı?
Güney Kore merkezli üretici Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S7 satışları ile beklentileri aştı!


Güney Kore merkezli teknoloji ve akıllı telefon pazarının lideri Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy S6 serisinde yaşanan düşük satışlardan kaynaklanan şoku atlatmış gibi görünüyor. Yakın geçmişte Samsung, Apple’ın güçlü satışları karşısında uygun fiyatlı Android akıllı telefonlara yönelmişti. Fakat gelen bilgilere göre Samsung, 2016 yılının birinci çeyreğinde beklentilerin üzerinde Galaxy S7 satışına imza attı.

Samsung, 7 milyon adet olsn ilk tahminlerin çok üzerine çıkarak 2016 yılı birinci çeyreğinde 9.5 milyon adet Galaxy S7 satmış olabilir. Bu rakam, Samsung’un pazarda güçlü bir şekilde geri geldiğinin göstergesi olabilir.


Varlık Yönetimi fon yöneticisi Park Jung-hoon yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Satış rakamları oldukça iyi durumda devam ediyor ve analistler bu yıl S7 için satış tahminlerini yükseltiyor gibi görünüyor”

“Firma, pazar payını korumak için orta-düşük segmentte yeni modellerle bastırıyor. Apple’ın henüz yeni ürünlerinin pazarda olmadığı bir dönemde Galaxy S7 satışlarını yükseltmeyi başarıyor.”

Samsung, geçtiğimiz yıl duyurduğu amiral gemisi Galaxy S6 serisinde, Apple’ın güçlü İphone modellerinin satışları ile rekabete gitmiş ve bu rekabette ciddi bir yara alarak pazar payında ciddi bir kayıp yaşamıştı. Gelen son bilgilere bakılırsa Güney Kore temsilcisi Samsung, geçtiğimiz yıl kaybettiği pazar payını bu yıl Galaxy S7 serisi ile geri alacak.

Samsung, Galaxy S7 akıllı telefonlarını Mart ayı ortalarından itibaren satışa sunarken, özellikle Amerika ve Avrupa pazarlarında etkili pazarlama stratejisi ile satışlarını artırmaya çalışıyor

Samsung, ilk çeyrekte kaç milyon Galaxy S7 Sattı? - MaxiCep
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Türkiye Koşullarında Satışı Daha Ayrı Bir Zor Oluyor
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hemde O Fiyati İle :close_tema:
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar alan alıyor yani parayı veren düdüğü çalar mı diyelim ne desek :hmmm
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Vergilerin sorumlusu üreticiler değil devlet. Halk memnun demek ki sesini çıkarmıyor. Eski günlere geri dönmüş Samsung sevindim açıkçası. S6 da çok çok iyiydi ama adı çıktığı için Samsung'un beklediği satışı yakalayamadı. S7 ile bu yıla damgayı vurur.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
 


Üst Alt