hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim rise icon packTeşekkürler. Simge paketi hangisi acaba ilk ss'deki
Orjinal samsung arayüzüdür samsung s8 olan arayüze güncelleme yapıyorsunuz ve benimki gibi oluyor ikonlar hariçBenim arayuz daha iyi s7
S6 nın arayüzünden farklı bir yanını göremedim tam olarak ne farkı var ?Samsung s6 kullanıyorum çalışıyor apkmiror dan indirdim düşük modellerde çalışmayabilir
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarı kaydırarak açılıyorS6 nın arayüzünden farklı bir yanını göremedim tam olarak ne farkı var ?
çok ta bi fark yapmamışlar TouchWiz olarak bana göre...Yukarı kaydırarak açılıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istersen tek bir ekrana toplayabiliyorsun herşeyi hızlı bir arayüzçok ta bi fark yapmamışlar TouchWiz olarak bana göre...
Ben yavaş çektiğim için çok hızlı bir şekilde geliyor aynı s8 videosu izlediysen o ayni hızdaMenü geçişleri biraz yavaş geldi onun dışında da ufak şeyler dışında pek bir fark yok s8 de daha gelişmiş yada değişik bir arayüz beklerdim ben
Ayarlar -uygulamalar-sistem uygulamalarını göster bas- touchwiz ana sayfa bas-guncelestirmeleri kaldır basARKADAŞLAR bu arayüzü nasıl kaldıracaz telefondan s6 orjinalıne dönemiyorum
Bilgi için teşekkürlerandroid surum 6 da calısmıyo malesef s6 edge cihaz
android 6 ve altında çalışmazS4 olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?