Samsung I9505 Efs Yedekleme Ve Stock Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhat112

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I9505 Efs Yedekleme Ve Stock Rom
ben i9505 telimi 50 tl verip açtırdım telefoncuya.(eski kullandığım telin i....lini yazdırdım )...telefoncu bana dediki yazılım güncellemesi yapma sakın.ben geçen onun attığı romun üzerine i9505xxudmh8 rom attım imeilimi kontrol ettim aynı bir sıkıntı yok.stock rom atsam imei gidermi?birde efs yedeği almanın önemli olduğunu söylüyorlar.burdaki konuyu inceledim.

File Explorer seçeneğine girin. Oradan telefonunuzun sistem dosyalarını tarayarak EFS klasörünü bulun. Bulduğunuz klasörün doğru olduğundan emin olmak ve yanlış bir şey yapmadığınızdan emin olmak için klasörün içini açın ve içinde (nv_data.bin ve nv_data.bin.md5) dosyalarının bulunduğundan emin olun. Sonra Efs klasörünü kopyalayarak, harici Sd kartınıza taşıyın ve güvenli bir biçimde saklayın. (Dosya taşıma işi, telefonumuzdaki “dosyalarım” uygulamasına benzer niteliktedir). Sonra Harici Sd kartınıza taşıdığnız klasörü kontrol edin ve içindeki dosyaların taşındığından emin olun. Sonra rahat bir nefes alın, artık Efs klasörünün bir yedeğine sahipsiniz.

benim efs klasörümde (nv_data.bin ve nv_data.bin.md5) dosyaları bulamadım yok.sadece şu dosyalar var .files-bluetooh-carrier-drm-factoryapp-imei-log-wifi-_ssdata var.acaba benim efs klasörüm bozukmu?

Bu konuda yardım edersen sevinirim.
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yasal olmayan bir işlem yaptığınız için bu konuda size yardımcı olamayız ancak söyleyebileceğim bir husus var bu tip işlemlerde yazılım değişikliği sonucu işlemin sürekli tekrarlanması gerekiyor tabi herzaman işe yaramayabilir.

:locked:
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt