Samsung i9100 Galaxy S2 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aebaran

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9100 Galaxy S2 almayı düşünüyorum
arkadaşlar sgs 2 almayı düşünüyorum sıfır garantili 1500 yurt dışı sıfır 1100-1200 civarı diyo ama ben pek güvenemiyorum o kadar para verecem boşa gitsin istemem ama 300 400 lira da az para değil garanti çok gereklimi sıkıntı çıkarmı kullanan arkadaşlar bi fikir verebilirmi acaba

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben 2,5 aydır falan kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı ama teknolojik alet sonuçta şans birazda alırsın hiçbir sorunda çıkarmayabilir yada pek çok sorunda çıkabilir bilemezsin ama ben olsam 1100 1200 liraya alırdım çünkü şuan anda piyasada kampanyalı falan en ucuz 1500 civarına bulunuyor ama karar senin risk almak istersen 1100 liraya al ama o riski alamam diyosan 1500 liraya al

muratvemine

muratvemine

Üye
Kardeş bizim burda bi firma var 2 yıl garantili androidli teller satıyor.Bizzat kendim test ettim galaxy s2 yi fiyatı çok uygun 1.349 Tl kargo yaptırabilirsin ben burdan al derim (sakarya) :

aebaran

Üye
    Konu Sahibi
garantisi ne telpa mı

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Androidtelefonları.com'un garantisi telpa falan değil.
Garantisi sadece kendisine.
Eğer cihaza birşey olursa ancak onlara gönderebilirsin.
Bizzat telefon açıp görüştüm.
Anneme de anlatınca androidtelefonları.com dan almaktan vazgeçtim gidip turkcell den aldım
1500 ' e garantisi falan herşey sıfır.
Risk almaktansa..

aebaran

Üye
    Konu Sahibi
20 ay garantili 2. El aldım telpa garantili temiz telefon hayırlısı bakalım ins sıkınti çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt