Samsung i9003'de Dahili ve Harici Bellek Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9003'de Dahili ve Harici Bellek Problemi
Selam,

Samsung Galaxy S i9003 telefonum var. 1,52 GB dahili hafızası 8 GB Harici Kartım var. dahili hafızam doldu. Bundan sonraki kuracağım uygulamaları harici SD Karta yüklenmesini nasıl sağlayabilirim?

SuperOneClick programı ile root ettim. Installer Manager, Link2SD, Move2SD v.s. programlar kullandım. Programı SD karta taşı diyorum. Programın ana dosyası taşınıyor fakat Programla ilgili klasörler Dahili hafızada duruyor. Mesela;

Asphalt 6 adlı oyun normalde telefon hafızasına kuruluyor ve SD karta taşınamıyor. Programın kendisi 6 MB ancak ilgili klasörü 934 MB. Installer Manager ile SD Karta taşıyorum. ancak sadece 6 MB olan taşınıyor. 934 MB klasör olduğu yerde duruyor ve oyun çalışmıyor. ilgili klasörü manuel SD karta taşıyorum. Yine Program taşınan klasörü görmüyor.
Bunun gibi bir çok programda sorun yaşıyorum. Programların ilgili klasörlerini taşıyamıyorum. manuel taşımakta sonuç vermiyor.

Nasıl yapabiliriz?
 


cokyasar44

cokyasar44

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUN SD KARTINDAKİ DOSYALARI EXTERNALSD KARTA TAŞIYABİLECEK BİR UYGULAMAYI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM. ARAŞTIRDIM.ŞU AN KULLANILABİLECEK TEK PROGRAM.BENİM SD DOSYASI ŞUAN BOŞALDI.SİZLERE TAVSİYEMDİR. GALAXY SL İ9003
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt