gölgee_65
Üye
Samsung i9000/i9001/i9003 hangisi?
Arkadaşlar şu an samsung jet kullanıyorum ve yakın zamanda terfi etmek istiyorum
ve şimdiye kadar aklımda hep samsung wave serisi vardı ama gelin görün ki arkadaşım wave bada kullanıyor fazla işini görmez sen iyisi mi galaxy s al kendine onda android var dedi. Ben de bunun üzerine nette biraz araştırma yaptım galaxy modeli üzerine ama bir de baktım samsung yememiş içmemiş galaxy S, galaxy S plus, galaxy SL gibi birbirine çok benzeyen ve özellik olarak birbirlerini tam anlamıyla ezemeyen aynı serileri çıkarmış. Bu yüzden kafam çok karıştı hangisini almak daha mantıklı sizce?
benim için bir telefonda öncelikli olarak şebeke çekim gücü, pil gücü, ses kalitesi ve internette dolaşım rahatlığı var. Kamera ve oyun arka planda kalıyor.
Sizce arkadaşlar bunları göz önünde bulundurarak hangisini almam daha mantıklı olur?
aslında işin bir gerçeği de 4.0 inç gibi büyük bir ekranlı tel de istemiyorum bu yüzden bir yanımda wave diyor
.
Fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir yol gösterin bana.
ve şimdiye kadar aklımda hep samsung wave serisi vardı ama gelin görün ki arkadaşım wave bada kullanıyor fazla işini görmez sen iyisi mi galaxy s al kendine onda android var dedi. Ben de bunun üzerine nette biraz araştırma yaptım galaxy modeli üzerine ama bir de baktım samsung yememiş içmemiş galaxy S, galaxy S plus, galaxy SL gibi birbirine çok benzeyen ve özellik olarak birbirlerini tam anlamıyla ezemeyen aynı serileri çıkarmış. Bu yüzden kafam çok karıştı hangisini almak daha mantıklı sizce?benim için bir telefonda öncelikli olarak şebeke çekim gücü, pil gücü, ses kalitesi ve internette dolaşım rahatlığı var. Kamera ve oyun arka planda kalıyor.
Sizce arkadaşlar bunları göz önünde bulundurarak hangisini almam daha mantıklı olur?
aslında işin bir gerçeği de 4.0 inç gibi büyük bir ekranlı tel de istemiyorum bu yüzden bir yanımda wave diyor
.Fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir yol gösterin bana.