SamsunG İ900 Omnia HAFIZA SORUNU...ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
SamsunG İ900 Omnia HAFIZA SORUNU...ACİL
Arkadaşlar telefona fazla birşey göndermesekde yeterli hafıza yok uyarısı alıyoruz...Ve bluettohla attığımız müzikleri falan göremiyoruz neden?

16 gb hafıza deniyor fakat biz neden faydalanamıyoruz yada bilgisi olanlar lütfen paylaşabilirler mi?

Ozan

Ozan

Admin
Ayarlara gir sonra sistem sekmesinden bellek özelliğini aç.orada da depolama kartı sekmesinde my storage seçersen telefonuna her attığın dosya için 16 gb.lık hafızanı kullanacaktır.

Böylece bu hatayı almayacaksın :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Daha öncede açıkladığım sorunlardan olabilir , bu sorunlar çok yaşanıyor bunun sebebi 10 lira ucuz olsunda ucuz kart alalım dememiz bu kartlardaki sorunlar şundan kaynaklanıyor. 8 GB'lık kartlar boyut olarak 16 Gb gibi gösteriliyor ancak bunlar 8 Gb veri alabiliyor.

beyaz_0402

Üye
Selam.. Aynı sorunu bende yaşadım.sorunu şu;gelenleri hafıza kartına attığı için dolu görünüyor.ben bir yol söleyeyim.yüklediğin şarkıları:önce programlar-dosya gezgini-my storage-müzik- dosyasından bulabilirsin.bende program yüklemelerini arıyorum bilgine...

Ozan

Ozan

Admin
Daha öncede açıkladığım sorunlardan olabilir , bu sorunlar çok yaşanıyor bunun sebebi 10 lira ucuz olsunda ucuz kart alalım dememiz bu kartlardaki sorunlar şundan kaynaklanıyor. 8 GB'lık kartlar boyut olarak 16 Gb gibi gösteriliyor ancak bunlar 8 Gb veri alabiliyor.
Doğuş bu durum, yukarıda açıkladıgım şekilde çözülüyor
Hafıza kartı değil, samsung i900 omnia nın kendi dahili 16gb hafızasından bahsediyoruz zaten ...

Selam.. Aynı sorunu bende yaşadım.sorunu şu;gelenleri hafıza kartına attığı için dolu görünüyor.ben bir yol söleyeyim.yüklediğin şarkıları:önce programlar-dosya gezgini-my storage-müzik- dosyasından bulabilirsin.bende program yüklemelerini arıyorum bilgine...
Evet dediğiniz sekilde çözülüyor tabi önce benim yukarıda dediğim durumu uygulamalısınız yani telefonun ön hafızasını değil, 16gb hafızasını kullanmalısınız gelen medyalar için. Normalde telefon, verileri önce kendi ufak hafızasına almakta.

stulek

Üye
omniaturk.com da tum sorunlara cevap bulabılırsınız

Üst Alt