Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung i900 hp ipaq 914 ve sony erricson p1 i
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miyawe
Üye
Konu Sahibi
samsung i900 hp ipaq 914 ve sony erricson p1 i
arkadaslar bu 3 telefonun bataryaları kac gun gidio kullananlar lutfen cevap yazabılırmı
ayirfan
Üye
samsung omnia 900i kullananıyorum ve normal bir kullanımda 1 hafta çok rahat batarya gidiyor..Çok yoğun kullandığımda 4 gün de batarya bitiyor..
asimen72
Üye
bende omnia kullanıyorum.normal kullanım 4 gün,yoğun kullanımda 1 gün gidiyor.2 divx film izleyince şarj bitiyor.
ayirfan
Üye
tabiki eğlence amaçlı kullanımlarda bir gün de biter batarya ama bir iş telefonu olarak kullanırsan 4 gün gidiyor.. yok ben sadece telefon (konuşma amaclı) kullanıcısıyım dersen 1 hafttada gidiyor
bushel
Üye
914c kullanıyorum bana 1,5-2 gün anca gidiyor batarya bu arada cihazı evde bırakırsam 1 hafta öyle duruyor.
gerçekçi olalım arkadaşlar i900 de aynı işletim sistemine sahip hatta hp de 1950 mah pil var ama kullanılan süre içinde 4 gideceğine inanamam...
mtaylans
Üye
ben yoğun kullanıyorum 3 gün gidiyor.sürekli maillerime bakıyorum.4 gün gitmiyor