bilindik telefon oldugu için özelliklerini yazma geregi duymamıştım özür dilerim
telefon spot garantisi yok ama herhangi bir sorunuda yok tüm aksesuarlarıyla birlikte ve deri kılıfıyla göndereceğim
resim ekleyecektim ama burda bulamadım ekleme yerini
telefondan cok memnunum yok yok herşeyi var ama mecburiyettden satmak zorundayım
Marka Samsung Model Omnia i900 Diğer model adı Samsung WiTu Form faktör Candybar Renk Silver Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G) Servis 850, 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB Evet2.0 Faks / Veri Evet Ekran
Ana ekran Color TFT resistive touchscreen Renkli ekran 65.536 renkler Boyutlar 81.28 mm. Çözünürlük 240x400 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 8GB/16GB Harici bellek 16GB Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC Temel özellikler
Pil Lithium Ion 1440 mAh Bekleme süresi 500 Saat Konuşma süresi 5.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, ACC, AMR, eAAC, MP3, OGG, WMA Video oynatma 3GP, DivX, MP4, WMV, xVID Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Handwriting recognition, Calculator, Calendar, Currency convertor, Reminders, Mobile Office Görüntülü görüşme Evet Diğer özellikler Windows Mobile 6.1 professional, Built-in GPS, Built-in handsfree, Voice dial, Voice memo, TV Out, Optical trackpad, Auto-rotate Format
Ağırlık 127 g. Boyutlar (Y x G x D) 112x56.9x12.5 mm.
----------Eklendi @ 21:17:07 ---------- Yazıldı @ 21:12:53 ----------
tüm parcaları duruyor kutusu harici (orjinal değil) ben hiç kullanmadım sadece usb kablosunu kullandım telefunu almadan ZAGG kaplamasını aldığım ve bir gün bile kullanmadan Zagg ile kapladığım için telefon sıfırdan farkı yok cizik yok ek ekran koruması Zagg ile birlikte göndereceğim sadece ekranın kaplaması üzerinde bir cizik var (ekranda değil) Zaggı denemek için matkap ile deneme yapmıştık ama harici ekran kaplamasıda var