ıtıri
Üye
ARKADASLAR KOLAY GELSİN.Irak İçin Oncelikli olarak GARMİN ve NDRİVE olmak uzere herhangi bir Navi programının Haritası lazım.bilen yada duyan varmı? teşekkürler.
Menu ye KS geldi son zamanlarda fakat Rehber vs. dönmüyordu. Onuda başardılar.
Dosya C:\Private\10202be9 altına atılıp telefon restart edilecek.
Tebrikler muveszur a.
Kolay Gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tebrikler muveszur a.
Kolay Gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tebrikler muveszur a.
Kolay Gelsin
Bunda ana menü de dönüyor mu?
Saygılar...
Ana Menu değilde HomeScreen diyelim o dönmez (Menuler zaten Faenil in FW sinde dönüyordu ve KS li idi - Bu ara onu kullanıyorum gayet başarılı.), Homescreen aslında döndürülebiliyor fakat özellikle döndürülmüyor kapatıldı, son derece kötü bir görüntü ve bug lar oluşuyor. Kısaca sı tavsiye edilmiyor.Bunda ana menü de dönüyor mu?
Saygılar...
Sana sözüm vardı araştirdim yazdım sana ama görmedin galiba ben bulamadım sadece ovimapsta iran ve suriye var ırak yok ben bulamadım varsada
İyi forumlar
Arkadaslar artık bu menu olaylarında cok yol alındı.Hx,SCX ve diger fw yapıcıların son cıkardıkları fw lerde ANA EKRAN hariç ANA MANU ve tum menu icerikleri ve menular yan donuyor.Mutlaka haberiniz vardır ama paylasayım dedim.İyi gunler.
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler dostum ilgin için.Cok teşekkürler.
Galeride yeni fw attıktan sonra tele bir sürü resim meydana cıktı.İçerisinde programların resimleri falan da var.Yuzlerce.Bunlar neden oldu? nasıl silebiliriz? yada nasıl kapatabiliriz?Yardımcı olabilirmisiniz.
kolay gelsin.
teşekkürler cevap için. ben de yarın iki fw ide denyeceğim. faenil ve hx v4. görüşlerimi burada paylaşırım.Ana Menu değilde HomeScreen diyelim o dönmez (Menuler zaten Faenil in FW sinde dönüyordu ve KS li idi - Bu ara onu kullanıyorum gayet başarılı.), Homescreen aslında döndürülebiliyor fakat özellikle döndürülmüyor kapatıldı, son derece kötü bir görüntü ve bug lar oluşuyor. Kısaca sı tavsiye edilmiyor.
Kolay Gelsin
Private da bir txt dosyası var. FW yi yapan arkadaşın herhalde o dosyayı Andy ninkinden almayı unutmuş. Bu dosya resim için bakılmaması gereken klasörleri eklemeye yarıyor, ve galeri o klasörleri resim için taramıyor. Dosya ismini o arkadaştan öğrenirsin bu kadar yardım bile fazla, o FW ye destek verilmiyor burada.Arkadaslar artık bu menu olaylarında cok yol alındı.Hx,SCX ve diger fw yapıcıların son cıkardıkları fw lerde ANA EKRAN hariç ANA MANU ve tum menu icerikleri ve menular yan donuyor.Mutlaka haberiniz vardır ama paylasayım dedim.İyi gunler.
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler dostum ilgin için.Cok teşekkürler.
Galeride yeni fw attıktan sonra tele bir sürü resim meydana cıktı.İçerisinde programların resimleri falan da var.Yuzlerce.Bunlar neden oldu? nasıl silebiliriz? yada nasıl kapatabiliriz?Yardımcı olabilirmisiniz.
kolay gelsin.
bunların bir kısmı bizim tele uyumsuz programlardır. bazılarıda flashliteın sürümünün eski olması nedeniyle efektif kullanılamamaktadır. son sürüm flashlite ancak widget ekranı kullanmazken kullanılabilir. bu ve benzeri prolar ancak parmak kul. vs deyken kullanılabilir yani.benim i8910 da hareket sensörünün kulllanılabildiği bazı ufak programlarda(shotgun,zippo vb.) hareket sensörü çalışmıyor bu neden olabilir?
bunların bir kısmı bizim tele uyumsuz programlardır. bazılarıda flashliteın sürümünün eski olması nedeniyle efektif kullanılamamaktadır. son sürüm flashlite ancak widget ekranı kullanmazken kullanılabilir. bu ve benzeri prolar ancak parmak kul. vs deyken kullanılabilir yani.
Saygılar
anladımmm saoğlunilki söyledigin programlar nokia için hazırlanmil aplikasyonlardır ikincisi orjinal firmware kullanıyorsun ben ve birçok arkadas ozel fw kullanıyoruz bu fwler nokia programlarının %80 çalişir üçüncüsü özellikle samsung için oldugu belirtilmemiş tüm sensör ve kamera programları i8910 hd de çalişmaz geliştiriciler hep nokia'yı baz alarak uygulama yazar umarım açıklayıcı olmuştur
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?