Samsung i8910 HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8910 HD
Arkadaşlar 1 aya kadar telefon almayı almayı planlıyorum ama iyi birşey olmalı.Aklımdan Nokia N900, LG BL40 New Chocolate ve Samsung i8910 HD geçiyor.
Samsung i8910 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, telefonun performansından memnun musunuz ?Kamerası,GPS ve diğer özellikleri ? Benim için kamera ile MSN açması önemli çünkü eğitimim için uzaklarda olacağım.Bu özelliği taşıyor mu ?
Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Teşekkürler.

ciiiiiiii

Üye
arkadaşşım ben msn programı bulamadım hala arıyorum banada çalıştırdığını söylediler ama bir türlü bulamadım bulan olursa bana mail atabilirmi acaba mail adresim [email protected] şimdiden teşekkürler

nafrit

Üye
Fring diye bi program var. o programdan MSN, SKYPE turu proglmlarını kulanabiliyorsunuz. Symbian-freeware sitesinden bulabilirsiniz.

ozzyyyy

Üye
Dostum egitim icin almanyadayim bende ayni nedenlerden iyi bir telefon ariyordum. Samsung i8910 HD'da karar kildim ve aldim kesinlikle al cok memnun olacaksin.

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
bende Almanya'ya yakın yerde olacağım fakat telefonu hala kararlaştıramadım..

issimo2312

issimo2312

Üye
Merhaba ben yılgör denizliden benim de aklım karışıktı htc tauch hd yi deligibi aryordum ama bunu bulunca herşey değişti telefon demek hakaret olur ilk zaman video seyretmek problemdi ama şimdi oda cözüldü işletim sistemi yenilendi harika oldu kesinlikle i 8910 tavsiye ederim.

hwhite

Üye
Bu telefonda Symbian OS v9.4 Series 60 rel. 5 var messenger ın 5800 xm yada n97 kullanılan versiyon yüklenemez mi bu telefona...

alp0668

Üye
biraz gec yaziyorum belki ama bende samsung i8910 kullaniyorum... cok memnunum... 8910u olan bi kisiye ne dijitalfotokamerasi, ne navigasyon, ne radyo, ne mp3cakar gerekli,,,, hepsini üzerinde zaten... sonradan üzerine sygic navi yükledim türkiyenin 90% icinde bulunduruyor... üzerinde tek olmayan bazi kücük köyler... bu arada ciiii kardesim... MSN kullanmak istiyosan ebuddy yada nimbuzz diye programlar var.... yapman gereken telefon üzerinden internete girip googledan aratip indiriyorsun 1 dakika anca sürüyo... ve bunlarda sadece msn degil,,, facebook skype ve buna benzer diger kominikasyon yerleri calisiyo... bol eglenceler

yapraksoy

Üye
bende i8910 kullamaya çalışıyorum telefonuma ofis programları yükleyip maillerimi açabilirmiyim. yardımlarınızı beklerim...

plasiyer42

Üye
dostum tek sorunu sarzı az gıdıyor sarj harıcınde onun uzerıne telefon yok 3 4 saat kadar vıdeo cekımı yapıyor 3 saat kadar ınternetde durabılıyon bekleme suresı cok uzun 10 gun belkı bıradaha fazla kullanınca cok enerjı harcıyor sarj harıcınde mukemmel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt