Samsung I8910 HD HX11-7 Firimware

Sponsorlu Bağlantılar

backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I8910 HD HX11-7 Firimware

Üretim yılı: Kasım 2010
Tür: firmware
Geliştirici: HyperX
Platform: Symbian s60v5
Dil: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, /, Rusça, Hollandaca, Yunanca İngilizce İspanyolca İngilizce
Giriş dilleri: dahil olmak üzere 46 dilde, Rusça / Flemenkçe, İngilizce, Yunanca, Rusça, Ukraynaca
Ek bilgi (DEĞİŞİM-log):

- Kütüphane entegrasyonu Qt 4.7 RC1 (yanıp olmadan yükseltme olasılığı üzerinde özel bir işaret)
- Peninput: tam ekran klavye özelleştirme, yetenek (görünüşte, sadece İngilizce klavye düzeni) o 3h/4h 'teraslı yapmak
- (Faenil's çukurundan upload) tüm dil sürümlerinde Swype entegre yeteneği

HX-yamalı Yeni:
- Yamalı şimdi yanıp sönen (ek olarak) değiştirilebilir
- Üç modda işlemci saat hızı Düzenleme, bu durumda sabit bir oran kaydırıcıyı Yüksek belirtilen olacak dinamik değişim (ihmal / aktivite / tam yük) veya bağlayıcı sabit frekans (Kapalı modu),
- Telefon numarası \ Makine Kimliği değiştirici Nokii (örneğin, OVI, Skype veya oyunlar Polarbit arası) herhangi bir sorun ile bir makinede yüklü için özel olarak tasarlanmış uygulamalar sağlar
- Qt Yedekleme Aracı sonraki kurtarma için tüm ayarları cihaz kaydetmenize olanak verir.

kişisel deneyim Gönderen:. dosyalarını NBU PC Studio ile ilgili bir sorun var (Content Copier bağlı olan telefonu görmüyor), böylece ayıklamak için kullanışlı bir çözümleyici geleceğiz bitmiş NBU-resimler, rehber, mesajlar, yer imleri, vb.
Ekstra rahatlık için, çözümleyici elinde.

Sonunda biz HX-V11, firmware HX-V8-32 daha fazla bir güncelleştirme bu sefer, biz daha yeni HX-yamalı odaklanmıştır da çok kararlı sürümü olduğu için serbest bırakmak için gurur duyuyoruz.

Ilk i, ancak HXpatcher o bildiğim en iyi programer olduğundan, Panagiotis tarafından yazılmış olduğunu açıklamak istiyorum ikimiz de çalıştım, bir program yazmak sadece değil, aynı zamanda nasıl fikir relize bilmek zorunda ya da başka bir deyişle bu yüzden de sistemde değişiklik, pana i HXpatcher yayımlanan hiç sahip olacak ve seni bana, pana yayımlandı asla hxpatcher olmadan.

Bu yüzden TEAM-HX kendisini eserin, ancak birlikte bir ekip olarak biz bu yüksek değişiklik düzeyi ulaşabilir.
TEAM HX - Ne istiyorsun sen olsun ne!

Changelog:

Dayanak HX-DOWNLOAD bültenleri diğer

Son Qt 4.7 RC1 kütüphane dosyaları tam olarak gerek cihazınıza reflash böylece aynı zamanda yükseltilebilme, entegre edilmiştir.

* Sistem QWERTY klavye Tam özelleştirme, tüm dosyaları e şimdi: \ resource \ plugins \ (peninput) Şimdi geriye kolaylıkla üç sıra klavye ya da dört satıra değiştirebilirsiniz!

* Bütün dil-sürümleri faenil's çukur% 100 Swype uyumlu, indir son modded Swype uygulaması vardır: DOWNLOAD ()

Graziano P. tarafından Kastor Etkileri Nspeed (rotasyon etkisi olmadan)
lukas_ita tarafından Yeni tema (hassas se7en)

HX-yamalı:

First-screen/power-management:

HX-yamalı şimdi gelecekteki güncellemeler veya onarımları Cihazınızı reflash için gerekli değil, yükseltilebilir fulle olduğunu!

Kontrol modu: 50 ve 950 Mhz (CPU frekansı saat olacak yukarı ve aşağı telefon kullanımına bağlı olarak) Kilitli modu arasında kontrol çubuğu ile Dinamik ölçüm seti işlemci frekansı: CPU it's maksimum hızı üzerinde zorlanır
Siz de kendi preferd ayarları farklı profilleri değiştirebilirsiniz!

Telefon numarası Changer: / Ürün UID / sürüm bilgisini Browser kimliği Makine UID değiştirin.

Eğer siz de OVI PC-Suite ile senkronize mümkün olacak (i ​​X6 tercih) sadece bir nokia telefon seçtiğinizde, belirtilen cihazlar için tasarlanmış sis dosyaları yüklemek mümkün olacak, (rehber, mesajlar ve benzeri)

Değiştirmek yönlendirme hızı (peyzaj ve portre için yatay dikey) 1% 100%! Telefonunuzu yeniden başlattıktan sonra bu tek etkisi olduğuna dikkat edin!

madhacker% 100 Yedekleme aracı (Qt) şimdi yedek gerçekten her şeyi telefonunuza,% 100 çalışma ve önceden yüklenmiş müzik yapabilirsiniz.
(C) HyperX

• Beğen
Tepkiler: meska08

ksenon001

Üye
abicim eline koluna sağlık emeğine sağlık ama download olmuyo bu dosya sitesi sinir etti beni

• Beğen
Tepkiler: backspace11
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
abicim eline koluna sağlık emeğine sağlık ama download olmuyo bu dosya sitesi sinir etti beni

bi daha dene bende o sirada baska siteye upload ederim

• Beğen
Tepkiler: meska08
sefili

sefili

Üye
türkçe değil sanırım

sefili

sefili

Üye
çıkarmı acep. birde v11 sorunluydu sanırım. e hafızaya format atınca klavye çıkmıyordu. buda öylemi acaba

backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
çıkarmı acep. birde v11 sorunluydu sanırım. e hafızaya format atınca klavye çıkmıyordu. buda öylemi acaba

ben kendim bu fw kullaniyorum orjinalinden daha guzel klavye sorunun cozdum dayhand isimli pro yazdim guzel klavyeler var

vicfer

Üye
kendi sitesinden indirin türkçesi mevcut

Üst Alt