Samsung i8510 (innoV8) firmware update problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimax

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8510 (innoV8) firmware update problemi
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir i8510 8gb telefon satın aldım fakat firmware güncellemesini birtürlü yapamıyorum.

Samsung Pc Studio 7.2.24.9 yükledim, programı açıyorum telefonumu görüyor buraya kadar problem yok fakat Software Updater'i açtığım da "Your phone is not connected!" hatası alıyorum. Halbuki hiç bir sorun yokken!

Ayrıca Windows 7 64 Bit kullanıyorum, işletim sistemi ile alakalı bir durum olabilirmi?

Yardımcı olabilecek, çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlara rica ediyorum, lütfen yardım edin :vur

Birde screenshot koyayım sizde bakın :(

delimax

Üye
    Konu Sahibi
up!

yardımcı olabilecek bir müslüman yok mu yahu :S

crasherX

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir i8510 8gb telefon satın aldım fakat firmware güncellemesini birtürlü yapamıyorum.

Samsung Pc Studio 7.2.24.9 yükledim, programı açıyorum telefonumu görüyor buraya kadar problem yok fakat Software Updater'i açtığım da "Your phone is not connected!" hatası alıyorum. Halbuki hiç bir sorun yokken!

Ayrıca Windows 7 64 Bit kullanıyorum, işletim sistemi ile alakalı bir durum olabilirmi?

Yardımcı olabilecek, çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlara rica ediyorum, lütfen yardım edin :vur

Birde screenshot koyayım sizde bakın :(

PC studio yazılımında Manage Connections bölümünden bağlantı şeklini seçerek ( Bluetooth,infrared,USB ) test yapmanı önerebilirim.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
bende de aynısını yapıyor dostum heralde sürücülerden kaynaklanan bir problem olabilir teknik servise götür bu samsungların programları biraz farklı yukarıda dediğim gibi teknik servis yardımı alırsan bence daha iyi olur.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
telin driverlarını yüklemen gerek

pepitu

Üye
driver kurulumunu yapmak için
ama kötü bir haberim var, pc studio'nun hiç bir sürümü i8510 güncellemesi yapmıyor.
denendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt