Samsung i8510 innov8 8GB hediyeli......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8510 innov8 8GB hediyeli......
Samsung innov8 8gb telefonda ufak defek çizikler vardır pazarlıksız telefn 400tl satıyorum satmamın neden nokıa n8 aldım elımde kaldı bu cihaz her türlü s-v3 program ve oyun çalışır içindeki divx player ile bir çok formatı izleyevbilirsiniz şarjı 3 gun gitmektedir...

cihaz sorunsuzdur tamıre hıç gtmemiştir kutusu yoktur cihza ile bırlıkte verilcek olan malzeme

USB KABLOSU-SARJ CİHAZI-KADİFE KILIF-1 ADET AYNALI VE 1 ADET NORMAL EKRA JELATINI-VE 1 ADET SİKON KILIFTIR

cihazın özellığini bilen bilir anlatmaya gerek yok cihaz elden teslım edılır mesaj atmanız yeterıdır.....

notebook takasları yada xbox360 takas yapılır pazarlık payı vardır

resimler burdadır

nokio_6233

nokio_6233

Üye
zaten bu cihazın sıfırı 400 lira hemde 16 gb olanlarından? istersen sahibinden.com'a gir bi bak?

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
evet baktım hertarafında boya atması aşırı yıpranmış sıfırıda kalmadı artık pıyasada

nokio_6233

nokio_6233

Üye
ben sana 2.el demiyorum sıfır mağazadan satış ben sipariş ettim sadece 385 liraya alıyorum kargoda onlara aitmiş? o 400 liraya 500 liraya satmaya çalışanlar kendilerini ya çok akıllı sanıyorlar? yada karşıdaki insanları çok saf sanıyorlar? cihaz 8 megapix.diye kakala gitsin millete 500 liradan?

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
isteyen alır isteyen almaz burda kımseye zorla birşey satılmıyor alıcıysan mesaj yaz değilsen yorum yapmana gerek yok ..

nokio_6233

nokio_6233

Üye
ya banane senin cihazından? ben sadece 8 gb'lık cihaz için 400 lira çok diyorum istersen telefoncuya sat bakalım? kaç para verecekler o telefona? kısaca kimse burada enayi değil 2.el cihaza 400 lira verecek kadar?

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya elımdekı n8 versem ona bıle 500tl ister :)) telefncu kaarına alır kaarına satar zarar etmez telefncu

f_torres44

f_torres44

Üye
teşekkürler

nokio_6233

nokio_6233

Üye
telefoncuya elımdekı n8 versem ona bıle 500tl ister :)) telefncu kaarına alır kaarına satar zarar etmez telefncu

eğer n8 gibi süper bir cihaza 500 lira gibi bi para verecekse ben böyle telefoncuyu döverim be..!!! hadi 700-800 dese amenna ama kalkıpta 500 lira verirse önce döverim,giderkende söverim o telefoncuya? :D

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
avcılarda telefoncunun bırıne gösterdim 500tl fazla etmez dedi halbuku adamda sıfırını 1500tl satıyor hepsi ticaret yapıyor ama nasıl yapıyorlar bellı değil

nokio_6233

nokio_6233

Üye
kendilerini çok akıllı sanan telefoncular bu cihazı senden 500 liraya alacak kendisi 1000 lira hatta 1200 liradan aşağı satmayacak? sen zarar ederken kendisi %200 kar etmiş olacak? ben senin yerinde olsam o cihazı bozulana kadar kullanırım şu an için nokia'nın çıkarmış olduğu en güzel vede en gözde cihazlardan birisi aklın varsa bi kaç yıl kullan hevesin geçince yada sıkılınca sat gitsin?

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten satmaya niyetim yok n8 kullanıyorum suan sadece samsungu satıyorum fıyat 350tl oldu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt