Samsung i8320 vodafone h1 + takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8320 vodafone h1 + takas
GENEL ÖZELLİKLER
SAMSUNG İ8320 VODAFONE H1
LİNUX İŞLETİM SİSTEMİ
AMOLED EKRAN
5 MEGAPİKSEL 720P HD VİDEO
16 GB DAHİLİ HAFIZA
ÇİZİLMEZ EKRAN

Arkadaşlar merhaba. samsungun daha türkiye ile tanıştırmadığı bir telefon. bir telefoncuda görüp beğenerek aldığım bir telefon, yavaştan telefoncularda satılmaya başlıyor spot olarak. özellikle kamerası çok iyi. ancak alışamadım. aldığım fiyata satmak istiyorum. sadece arka kapakta kılcal çizikler mevcuttur, değişebilir. onun dışında hiç bir sorunu yoktur. daha ayrıntılı özelliklerini araştırabilirsiniz. yanında kulaklığı ve şarj aleti vardır.
Takas olabilir. FİYAT 380 LİRA.

REDSHAMAN

Üye
samsun star wi-fi ile takas düşünürmüsünüz? 2 aylık sıfır kutu akesuarlı,faturası ve garantisi var.çizik dahi yok tlfnu kılıfta kullanıyorum.düşünürseniz cevabınızı bekliyorum.

nasirun

Üye
nokia n810 ile takas düşünürmüsün internet tablet kutulu

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam düşünmüyorum

--------------- Ekleme ---------------

"samsung star ve nokia n810 " düşünmüyorum

MayHoş19

Üye
nokia E75 var elımde 6 aylık cıhaz garantısı dewam etmekte temız bır cıhaz.. uste 50 tl nı alıırm 450 tl ıstıorum bnede cıhaza sana duz yaparım.. iletişim : [email protected]

esmerdevri

Üye
hayırlı geceler arkadaşım öncelikle cihaz hala sendemi onu öğrenmek ister akabindede şarj süresi, garantisi olup olmadığı ve de takas düşünüyorsan krıter belirlediğin herhangi bir telefon var mı bu konularda bilgilendirirsen sevinirim.

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler hocam. cihaz bende değil arkadaşla değiştirdim samsung s8003 jet ile. yinede sorduğun sorulara cevap vereyim. i8320 daha türkiyede satışı yapılmadığı için hiçbirinde garanti yoktur. şarj süresi olarak orjinal bataryalarda 3 günü buluyor. şuan elimde dediğim gibi jet var ama ben daha çok nokia e 55 arıyorum, e serilerinden iride olabilir. e52, e71. e72 gibi.

guzelant

Üye
arkadaşlar ben bir hafta once sıfır aldım cihaz harika bi sey ancak kaliteli bir tel le takas edebilirim hattım tur kcell vodafon istiyor o yuzden oturum acamadım internet gezinimi mukemmel netten video izletmiyor ama aratmaz java olması biraz dez avantaj dusunen arkadaslar telefonunu gosterebilir

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Güzelant hocam hangi telefondan bahsediorsun anlamadım ?

bucaseyhun

Üye
merhaba arkadasım. nokia e 55 almayı düşünüyormussun anladıgım kadarıyla. ben 3 ay once aldım media mark tan hiç bir sorunu yok.fakat tuş takımına alısamadım.normal tuşlu telefon almayı düşünüyorum.eger istersen sana satabilirim.ama bu siteye pek girmiyorum. [email protected] mail atarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt