250 tlye androidli sıfır samsung 5mp (720p hd),gps,wifi,amoled 3.5 inç,16gb dahili hafıza yorumunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
250 tlye androidli sıfır samsung 5mp (720p hd),gps,wifi,amoled 3.5 inç,16gb dahili hafıza yorumunuz.
arkadaşlar araştırmalarım sonucu yaklaşık 250 tlye türkiye standartlarında 600-700 tl arası alabileceğiniz bi telefon hakkında konuşuyorum.Şöyle başlıyaym: sahibnden.com sitesinden samsung h1 sıfır spot olarak 220 tl ye satılıyor.ve yine 20 tlye android 2.3.7 garntili bi şekilde atılabiliyor hemde telefonun kendi ,işlemcisi olan 600mhz 800mhz ye çıkıyor ve kamera gps 16gb dahili hafıza market gibi özellikleri sorunsuz ve stabil bir şekilde kullanabiliyorsunuz.android e yükseltme işlemini de 15dk da teamwiever programıyla atıyorlar.internette videoları var.sahbnden.com da da android yüklenenler en az 400tl ye satılıyor..
SATIN ALABİLECEĞİNİZ YERLER:

android için:

böyle bir telefonun galaxy ace den iyi olduğu bariz.ben şahsen almayı düşünüyorum telefonun özellikleri şöyle:

5mpx hd kamera
android 2.3.7
16gb dahili 16gb arttırılabilir hafıza
3,5 inç amoled ekran VE 16m renk
3g,wifi,gps
3,5mm kulaklık girişi
oyun sensörü
kapasitif ekran

TOPLAM KARGOSUDA 10TL ALINARAK TELEFON SIFIR HERŞEYİYLE 250TLYE MAL OLUYOR..
KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM LÜTFEN BOŞ GEÇMEYLM:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence güvenilmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Boyle ilanlara guvenemiyorum

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama dikkat edersen birde s8000 jetler var uygun fiyata bunların hepsi toplama cihazlardır..

Legendary_484

Legendary_484

Üye
para uçmasın da hayırlısı olsun riskli iş :D

Mrt045

Üye
Eğer gerçekten böyleyse ve güvenilirse bence mükemmel. Hemen bende alırım. Ama bu imkansız gibi birşey. Hayatta bu fiyata vermezler.

rapman

rapman

Üye
GET yaparsa al

MrExpert

MrExpert

Üye
1 fotodaki ıphone kıyaslamasında ıphonun ekran parlaklığı en kısıktadır yoksa ıphone nu ekran konusunda hayatta geçemez...

ibrother

ibrother

Üye
bu telefon android değil LiMo OS diye geçiyor. 600MHz i versiyon yükseltmekle hayatta 800mhz yapamazsın, parça vs. Değişmesi lazım. Vallaha o fiyata HD çeken özellikle iphone göre bu kadar net ve canlı bir ekranı olan bi cihazı kaçırmazdım. Amma güvenilirse kaçırma.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekran normal iphone ekranından daha canlıdır kendim şahit oldum ama iphone 4 teki retinadan canlı deil.

---------- Eklendi @ 17:46:43 ---------- Yazıldı @ 17:45:21 ----------

tmm işte limo os sonrdan androide çevriliyor ve hız 800mhz ye kullanılıyr root gibi...

---------- Eklendi @ 17:47:43 ---------- Yazıldı @ 17:46:43 ----------

arkadaşlar linkleri veriyorum

---------- Eklendi @ 17:50:36 ---------- Yazıldı @ 17:47:43 ----------

s8000 larla karıştrmylm onlar berbat zaten resistif olması özellikle.ama sonuçta sıfır tel alıyoruz spot bi tel.arkadaşım almıştı bitane spot samsung 1,5 yıldır kullanıyor telefonunda donma bile yok...

ibrother

ibrother

Üye
abi canını yiim bana 600'u 800'e programla çıkartırım deme lütfen. Akıl mantık var yani kim demişse abartmaktan başka bi amacı yok.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
böyle bişy var birader millet alıyor bi ideos x5 800mhz bi root atıyor 1,2ghz e çıkartıp kullanıyor.forumda çok

ibrother

ibrother

Üye
o sanal'dır öyle gösterir ama bi asphalt 6 HD attığında foyası çıkar. Teknik olarak imkansız. Ama öyle gösterebilirsin. Benim arkadaşın pc'si 2.5Ghz ama program attı 1.6Ghz gösteriyor. Ama aslı önemli.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
bu telefon android değil LiMo OS diye geçiyor. 600MHz i versiyon yükseltmekle hayatta 800mhz yapamazsın, parça vs. Değişmesi lazım. Vallaha o fiyata HD çeken özellikle iphone göre bu kadar net ve canlı bir ekranı olan bi cihazı kaçırmazdım. Amma güvenilirse kaçırma.

1. Işlemci hızı için telefonda parça değişimi yapamazsın 2. Android e geçilebiliyor bu cihazda

ibrother

ibrother

Üye
parça değişimi yapılamaz?

---------- Eklendi @ 17:21:48 ---------- Yazıldı @ 17:17:50 ----------

onu bunu bırakalım da. Vedat bu cihaz android'e geçebiliyorsa ve HD VIDEO kaydediyorsa kaçırma fiyatı da iyi.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
parça değişimi yapılamaz?

---------- Eklendi @ 17:21:48 ---------- Yazıldı @ 17:17:50 ----------

onu bunu bırakalım da. Vedat bu cihaz android'e geçebiliyorsa ve HD VIDEO kaydediyorsa kaçırma fiyatı da iyi.

Evet yapılamaz teknoloji o kadar gelişmedi mobil cihazlardan bahsediyoruz...

• Beğen
Tepkiler: forever1907+
Astrosman

Astrosman

Üye
Riskli bu iş..

ibrother

ibrother

Üye
neyse abi herkes bildiğiyle kalsın.

CorbyW

CorbyW

Üye
İbrahim bulak, overclock denilen birşey var. İşlemci hızını arttırmak diye. Allahın 5800'ını 433 Mhz'den 600mhz'ye basit bir flaşla çıkarıyorlarsa bunu 600'den 800'e geçirmekte ne varki? Yeterki cpu desteklesin ki zaten overclock desteklemeyen cpu yok.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
şimdi işlemci hızını nerdeyse iki katına yazılım yolu ile çıkartabiliriz bu işleme overclock denir..600 mhz'lik işlemciyi 1 ghz hızına rahatlıkla çıkartırsın..öncelikle sırasıyla root yetkisi daha sonra gerekli rom aracılığıyla overclock yapılabilir.(bkz.xperia arc 1 ghz işlemciye sahip iken 2 ghz'e çıkartıyorlar)..ideos x5 800 mhz'den 1 ghz'e ısınma vs..gibi problemler olmadan çatır çatır çalışıyor...s8000 jetleri söylememdeki amaç bu gibi spot cihazların geneli özellikle samsung modelleri toplama yolu ile yapılıyor..dediğin fiyata kapıda ödeme sistemi gibi yöntemle de alabilirsin..değinmek istediğim nokta şudur cihaz toplama olduğundan zaman içerisinde bazen farklı sorunlara yol açabiliyor..mesela şebeke sorununa,özellikle batarya sorununa,yazılım sorununa,donanım çakışmalarına vs...yine de bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz...

Üst Alt