Samsung I8320 Kendi Kendine Şarj Olarak Görünüyor.Ne Yapmam Gerekiyor Yardımlarınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

eyyup47

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I8320 Kendi Kendine Şarj Olarak Görünüyor.Ne Yapmam Gerekiyor Yardımlarınızı Bekliyorum
Arkadaşlar Ben Geçenlerde Samsang İ8320 Aldım Ama Şarjı Kendi Kendine Oluyor Görünüyor Yapmam Gerekiyor.Saygılar.........:hmmm:hmmm:hmmm

Renton55

Üye
arayıcı kısmına *#7284# tuşlayın. gelen ekranda usb configuration kısmına girin USB-PDA CHIP KISMINI seçip onaylayıp çıkın ekrandan sorun hallolacaktır.

• Beğen
Tepkiler: coke019-23
ada097

ada097

Üye
ben de aynı sorunu yaşıyorum.tel samsung i 8320. tamircilere gösterdm kısa devre yapıyor dediler...yüksek woltaj dan dolayı bataryayı yaktı ve hala şaj alıyor..tamirciler kendi kendine düzelir dediler ama şimdi de şarj problrmi çıktı.tel yeni telin açılmasını istemiyorum.... bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varmı????

Adem0052

Üye
arayıcı kısmına *#7284# tuşlayın. gelen ekranda usb configuration kısmına girin USB-PDA CHIP KISMINI seçip onaylayıp çıkın ekrandan sorun hallolacaktır.

evet sizin dediğinizi yaptım ama usb-pda değil usb-phone(modem)chip kısmını seçtim ve sorun çözüldü. teşekkürler

----------Eklendi @ 21:17:08 ---------- Yazıldı @ 21:08:01 ----------

sorun çözülmüştü demiştim ama telefonu deneme amaçlı kapattım, sonra tekrar açtım ama daha önceki devamlı pc ya bağlantı olayı çözüldü fakat devamlı şarj durumu devam ediyor malesef.bu sorunu çözen varmı arkadaşlar .

sub7seven

Üye
Bende de aynı sorun var SAMSUNG GT C3053 kullanıyorum telefoncu şarj slotu yanmış dedi fikri olan varmı acil yardım

cloopx

Üye
Ayni sorun bendede var tek care servise yollamak.

Üst Alt