Samsung İ7500 deki resimleri nasıl pc aktarabilirim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shekerefe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İ7500 deki resimleri nasıl pc aktarabilirim???
Samsung İ7500deki resimleri nasıl pc aktarabilirim. kablosu var bilgisayarım da çıkarılabilir disk olarak görünüyor. fakat içine girmiyor.:ah Samsung i7500 için dosya aktarımı yapan program varmı? içindeki resimleri acilll almam lazım lütfen yardım!!!!
 


emrepreston

emrepreston

Üye
Telefonla birlikte gelen PC Studioyu kullanabilirsin.. yada bilgisayarımdan çıkarılabilir diski araştır diyebilirsin.. yada çıkarılabilir diske sağ tıkla ara de a falan bişey yaz.. bulduğu dosyaların birine klasör içinde göster de :)
 

shekerefe

Üye
    Konu Sahibi
sagol arkadaşım sag tıklama yapsam bile içine girmiyor :S
 
emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşım o zaman ilk pc studioyu bi yükle , ardından telefon ayarlarına gir , bağlantı ayarlarından pc studioyu seç ve... pc studioyu aç ve bilgisayara bağla telefonu.. öyle bulursan rahatlıkla atabilirsin ;)
 
goldi

goldi

Üye
Arkadaşım telefonuna (MountUsb widget version 1.4) adlı uygulamayı yükle pc ye usb kablosu ile cihazı bağladıktan sonra cihazda bu programa tıkla bilgisayarında dahilive harici sd kartlarını göreceksin içinden resimlerini bulup indirebilirsin.limki bulamadım bulursam eklerim . bende de i7500 var en basit bu uygulama ile çözdüm başka hiç bir programa ve ayara gerek yok. ben 1.4 versiyonunu kullanıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt