samsung i550w şarjı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrias

adrias

Üye
    Konu Sahibi
samsung i550w şarjı ?
n73 'üm vardı satıp samsung i 550w aldım çokda memnunum bu telefonun aynısı olan arkadaş varsa şarjı ne kadar gidiyor ? (gece gündüz açık )

McKeinZe

Üye
arkadaşım 4 günü gördüm herşeyini kapalı tutarak wifi gps ekran ayrları standart şekilde

petratetra

Üye
yaw arkadaşlar bu tel konuşma kaydetmiyor, ne yapmalıyım

adrias

adrias

Üye
    Konu Sahibi
wifi nasıl kapatıyorsun kardeşim ?

adrias

adrias

Üye
    Konu Sahibi
bende artık 4 günü görüyorum

hackersamet_112

Üye
bende de aynı telefon var fakat msn yükleyemiyorum siz yükleyebildinizmi bir de nasıl wifi yi kapatıyorsunuz benim telefon 1 gün gidiyo şarjı biraz çok oynuyomda :S

KUZLUK

Üye
ayarlar-telefon-şebeke girip gsm yaparsanız şarz süresi 5 gün
24 saat açık

someones

Üye
ayarları GSM yaptım,teşekkür ederim,dilerim 5 gün dayanır,telefonun tüm özellikleri güzel ama pil sorunu çok büyük :( 1 gün anca yetiyor.Denedikden sonra ayrıntıl bilgiyi buraya tekrar yazarım.

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor be hocam daha ilk gün 3 kademeye düştü :( aldığımdan beri böyle 1 gün gidiyor şarjı,yardım lütfen???

musty35_029

Üye
arkaplanda mutlaka 1 program çalışıyordur..biraz daha dikkatlı olarak bak..menulerde acık olan programları gorursun onlardan cıkmayı dene

topsecret24

Üye
wi fi nasıl kapatılıyor?

kadirist

Üye
4aydır kullanıyorum şarjı 24 saat açık 5 gün gidiyor,ama msn yükleyen varsa yardımcı olursa sevinirim.

egypt99

egypt99

Üye
telefonun kablosuz interneti kapanmıyor arkadaşlar, kapanmıyor derken devamlı açık bir kısmı var orda da yapılması gereken menü- ayarlar- bağlantı-kablosuz lan(birde buraya kadar gelince WLAN varlığını göster seçeneğinde asla secili olmalı) - secenek- gelişmiş ayarlar- ayarlar değiştirilsinmi diye soruyor buraya evet diyoruz. gelen menüdeki TX güç seviyesini 4 mW ye düşürüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...