samsung i550W N-GAGE oyun yardmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanass

Üye
    Konu Sahibi
samsung i550W N-GAGE oyun yardmı
SAMSUNG İ550W TELEFONUM VAR CİHAZI HACKLEDİM HERŞEY İYİDE N-GAGE İNSTALLER PROGRAMI YÜKLÜ OYUNLAR YÜKLENDİ OYUNLARA BAŞLA DEDİĞİMDE unable to start game (eror 805306368) DİYE BİR HATA VERİYOR YARDIMCI OLABİLİCEK BİR ARKADAŞ VARMI ACABA...:hmmm:hmmm:hmmm:bilmem::bilmem::bilmem::vur:vur:vur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Samsung İ550W'de Ngage oyunlarının calışaçağını sanmıyorum.

kanass

Üye
    Konu Sahibi
Ama n73 ile aynı sistemi kullanıyor. N73 için kullanılan herşeyi gayet rahat yükleyip kullanabiliyorum...
Birçok telefonda hata veren skyfire dahil her programı kabul ettirdim.
Bir tek n-gage oyunları olmuyor kafayı yicem yaaaaa

funky_boy

Üye
skyfire ı nasıl yükledin.. lütfen söyle..

halil_cool

Üye
dostum ben n-gage bile oynadım i550w de, olay private dosyası içine atılan .txt dosyasında

ash54

ash54

Üye
nokianın programı o nseriesten başka hiçbi model ve markada çalışaçağını sanmıyorum :nono:

halil_cool

Üye
sonçta hepsi s60 v3 işletim sistemlerini kullanıyo aynı olay tamamen h-lemekte, ben bounce oynunu çalıştırabildim, gayet problemsiz çalışıyodu. ama diğerleri çalışmıyo tam açılıacak gibi oluyo hata veriyo diğerlrerinde. ama bi gün inşallah birileri bu olayı tamamen çözücektir..ben bounce u n73 e göre yükleme yaptığımda çalıştırdım. yazılım sürümü jvhb2 bende..

fatfarmuh

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar su an onu araştırıyorum inşallah bulacağım

Bora

Bora

Üye
Samsung i550w ya n-gage yüklenmektedir. Telefonu haclayip n95 için olan n-gage i yükleyeceksiniz... Bunula ilgili hemen bir konu açayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt