deksuri
Üye
samsung i550 yardım
arkadaşlar i550 aldım internete wifi si üzerinden bağlanamıyorum bağlantıyı yaparken kullanılabilir erişim noktalarında bir türlü wifi seçenegi çıkmıyor eski telefonum n91 di onda böyle bir sorun yaşamadım
telefonu fabrika ayarlarınada getirdim sonuçyok bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bi el atsanız
--------------- Ekleme ---------------
Aşağıdaki işlemleri yaptım ama wi-fi'den hiçbir wlan bağlantısı ne görebiliyorum, ne de bağlanamıyorum.
Adım.1
Menü>Ayarlar>Bağlantı>Kablosuz LAN> kısmında
WLAN varlığı : Evet
Ağaları Tara : Her Dakika
Adım.2
Menü>Ayarlar>Bağlantı>Erişim Noktaları>Yeni Erişim Noktası
Veri Taşıyıcısı : Kablosuz LAN
WLAN ağ ismi: Elle giriyorum. Lakin "Ağ isimlerini bul" dediğimde çok hızlı geçen ve ne yazıdğını okuyamadığım bir ekran çıkıp hemen kapanıyor, bir önceki menüye geri dönüyor. Bu durumda elle WLAN ismini giriyorum.
Diğer işlemler (şifre ...vb wpa kısımlarını doğru giriyorum.)
Adım.3
Menü>Bağlantı>Bğln.Yöneticisi>Mvc.WLAN ağl.
Burada (WLAN ağı yok) yazıyor.
"Seçenek" kısmında da sadece "Çıkış" bulunuyor.
Hem evde hem de işyerinde WLAN ağlarında bu sorun var.
Menü>Bağlantı>Bğln.Yöneticisi>Mvc.WLAN ağl. bölümünde şimdiye kadar hiçbir WLAN adı çıkmadı.
telefonu fabrika ayarlarınada getirdim sonuçyok bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bi el atsanız

--------------- Ekleme ---------------
Aşağıdaki işlemleri yaptım ama wi-fi'den hiçbir wlan bağlantısı ne görebiliyorum, ne de bağlanamıyorum.
Adım.1
Menü>Ayarlar>Bağlantı>Kablosuz LAN> kısmında
WLAN varlığı : Evet
Ağaları Tara : Her Dakika
Adım.2
Menü>Ayarlar>Bağlantı>Erişim Noktaları>Yeni Erişim Noktası
Veri Taşıyıcısı : Kablosuz LAN
WLAN ağ ismi: Elle giriyorum. Lakin "Ağ isimlerini bul" dediğimde çok hızlı geçen ve ne yazıdğını okuyamadığım bir ekran çıkıp hemen kapanıyor, bir önceki menüye geri dönüyor. Bu durumda elle WLAN ismini giriyorum.
Diğer işlemler (şifre ...vb wpa kısımlarını doğru giriyorum.)
Adım.3
Menü>Bağlantı>Bğln.Yöneticisi>Mvc.WLAN ağl.
Burada (WLAN ağı yok) yazıyor.
"Seçenek" kısmında da sadece "Çıkış" bulunuyor.
Hem evde hem de işyerinde WLAN ağlarında bu sorun var.
Menü>Bağlantı>Bğln.Yöneticisi>Mvc.WLAN ağl. bölümünde şimdiye kadar hiçbir WLAN adı çıkmadı.