samsung hızlı şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo

Arkadaşım sen iyi misin? Neden bir şarj aletine o kadar veresin? orijinali bile o kadar etmezken.
Hiç bunlarla uğraşma, git Vatan bilgisayara ss'de gördüğün yani ttec Quickcharger micro usb seyahat şarj aleti 2.1a modelini al yada resmi göster aynısını versin fiyatı da 24₺ idi.
Peki nasıl mı şarj aleti? O kadar hızlı dolduruyor ki 2.000'lik + 10 voltluk {senin söylediğin 9'luk} olduğu için boş bataryayı 1-1.5 saatte fulluyor. Üstelik benim telefonun bataryası 3.400mAh düşün artık.
Al kullan 1-2 gün memnun kalmazsan -ki kalacaksın {pişman olmazsın güven bana} beğenmezsen geri iade edebilirsin sana o kadar emin konuşuyorum ;)

Son düzenleme:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
dostum bende hızlı şarj etsin diye ataba almıştım. ama inan bana hiç gerek yok. he param fazla geldi harcıycak yerim yok dersen tmm al, ama aksi takdirde bence hiç fantezi arama. en iyi şarj aleti daima orjinal şarj aletidir....

Orijinal şarj aleti belli ki sorunlu hızlı sarj etmesi gerekir :)

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
telefon samsung s6. 5 aylık cihaz. garantisi devam ediyor. kablo şarjı yazıyor hızlı şarj yazmıyor şarj aletinde adaptive fast charging yazmıyor onun için şarj olurken kablo şarjı yazıyor. hızlı şarj yazması için ne yapman gerekiyor onu söyleyin o zaman. ilk olarak garantiye gidicem o kesin. ikinci olarak adaptive fast charging yazan aleti mi almalıyım.

hikmet366

hikmet366

Üye
telefon samsung s6. 5 aylık cihaz. garantisi devam ediyor. kablo şarjı yazıyor hızlı şarj yazmıyor şarj aletinde adaptive fast charging yazmıyor onun için şarj olurken kablo şarjı yazıyor. hızlı şarj yazması için ne yapman gerekiyor onu söyleyin o zaman. ilk olarak garantiye gidicem o kesin. ikinci olarak adaptive fast charging yazan aleti mi almalıyım.
Kutudan kendi adaptörü çıkmadımi telefon 2 .EL mi

hikmet366

hikmet366

Üye
Kutudan kendi adaptörü çıkmadımi telefon 2 .EL mi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benzemiyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Kutudan orjinal alet çıkmadiysa kesin telefoncu gibi biryerden almıştır. Onlar böyle şeyler yapabiliyor o yüzden güvenmediğiniz yada ilk defa alıyorsanız oralardan dikkatli olun

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kutudan orjinal alet çıkmadiysa kesin telefoncu gibi biryerden almıştır. Onlar böyle şeyler yapabiliyor o yüzden güvenmediğiniz yada ilk defa alıyorsanız oralardan dikkatli olun

Bandrolü yanında açıyorsa sorun olmazda, daha önce açılmışsa sıkıntı :)

Şarj altetinin üzerinde hızlı şarj ibaresi olması gerekir aldığın yerlede Bir görüş istersen, normalde kutudan hızlı şarj aleti çıkıyor.

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Telefon 2.el
kutu açılım videosunu izledim de şarj kafasında adaptive fast charging yazıyor. telefoncu yada telefonu satan kişi şarj aletini almış anlaşılan. diğer kafalara göre hızlı yapıyor ama kablo şarjı yazıyor bendeki

hikmet366

hikmet366

Üye
Telefon 2.el
kutu açılım videosunu izledim de şarj kafasında adaptive fast charging yazıyor. telefoncu yada telefonu satan kişi şarj aletini almış anlaşılan. diğer kafalara göre hızlı yapıyor ama kablo şarjı yazıyor bendeki
Çünkü o şarj makinası orijinal değil adam seni kandırmış ve başka adaptör koymuş

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Benim sarj aletim orjinal olabilir ama o ekran cubugu asagi indirdigimde kablo sarji degilde hizli sarj yazan sarj aleti fast charg bilmem ne yazan alet. Ilk once servis sonra media markt. Cevap verenlere tessekkur ederim. Modaretor.konuyu kitler misin.

kralberk13

kralberk13

Üye
bildirildi

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim

kralberk13

kralberk13

Üye
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt