Samsung GT_S5620 Monte. İlginç bir olay. Yardıma ve Geliştirilmeye Muhtaç...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fosfor09

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT_S5620 Monte. İlginç bir olay. Yardıma ve Geliştirilmeye Muhtaç...
Arkadaşlar, telefonla nette gezinirken (opera mini) telefonu koltuğa bıraktım, sonra tekrar elime aldığımda Türkçe harflerle "Görev Yöneticisi" ekranı vardı. Diğer programları gösteriyordu ve geçiş yapabiliyordu. Neyse seçim yaptıktan sonra bir daha görev yöneticisini bulmaya çalıştım fakat her nereye bastıysam (uzun kısa aralıklarla) sonuç alamadım. Firmware orjinal QWERTY klavyeli jtjl2. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Not: Görev yöneticisini bir daha yakalayabilirsem daha detaylı bilgi veririm :-)

guljcan

guljcan

Üye
bende b5310 var ortadaki tuşa uzun basınca görev yöneticisi açılıyor. sizde ortadaki tuşa uzun basmayı deneyin belki sizinkide orta tuşla açılır.

Piaa

Piaa

Üye
Bu konudaki bazı konuları karıştırırsan senin gibi olayı yaşamış birçok kişi görürsün. :) O görev yöneticisi telefonun RAM'inin yetersiz kaldığı yerlerde kendi kendine devreye giriyor ve bazı uygulamaları sonlandırmanızı istiyor. Başka türlü açılmıyor. Hepsi bu. ;)

fosfor09

Üye
    Konu Sahibi
Bu konudaki bazı konuları karıştırırsan senin gibi olayı yaşamış birçok kişi görürsün. :) O görev yöneticisi telefonun RAM'inin yetersiz kaldığı yerlerde kendi kendine devreye giriyor ve bazı uygulamaları sonlandırmanızı istiyor. Başka türlü açılmıyor. Hepsi bu. ;)

teşekkürler arkadaşım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt