Samsung GT-S8500T Wave yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terkidiyarr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S8500T Wave yardım
arkadaşlar selam öncelıkle bende samsung GT-S8500T var normal GT-S8500 degil yani ama ben buna bada 1.2 yukledim şebeke sadece 3G çekiyor normal şebeke çekmiyor bunun normal çalışması için hangi Bada 1.2 versiyonu yuklemem lazım yada ne yapmalıyım yardımlarınızı beklıyorum..

silver021

silver021

Üye
bağlantılar şebeke ayarlar. umts den çıkarıp gsm 800/1900 e geçirdiğinde 3g den 2g ye geçmiş olur telefon. otomatik seçeneğini kullanmanı tavsiye etmem. konuşma esnasında başına iş açabilir.

terkidiyarr

Üye
    Konu Sahibi
900/1800 yazacaktın sanırım kardeş fakat ona ayarlayınca sebekeyı bulmuyor sadece 3G çekiyor yazılımdan kaynaklanıyor suan üzerinde bada 1.0 DVJF3 var bunu bada 1.2 nasıl yaparım şebeke sorunu olmadan.

eticet06

Üye
ustadım bendede aynı cıhazdan var bada 1.2 ye gectım ama cıhaz 3g den 2g ye dusmuyor sureklı 3 de 900-1800 aldıgımda ıse sebeke bulmuyor...

ahmet_ist1995

Üye
şebeke seçiminizi otomatik yapın,3g ye uygunsa 3g çeker 2g ye uygunsa 2g çeker.

eticet06

Üye
2g oldugu zaman cekmıyor sorunum o zaten ustadım...

clonexcell

clonexcell

Üye
anladıgım kadarıyla telefon ülke dısından mı geldi elinize?

ahmet_ist1995

Üye
bulunduğunuz yerde oparötörin 2g bağlantılarında yani sinyalinde az olmasından olabilir.
Ayrıca zaten 2g yavaş yavaş kaldırılıyor.

grafikedy

grafikedy

Üye
bulunduğunuz yerde oparötörin 2g bağlantılarında yani sinyalinde az olmasından olabilir.
Ayrıca zaten 2g yavaş yavaş kaldırılıyor.

2G nin yavaş yavaş kaldırıldığına dair bir kaynağınız var mı?

eticet06

Üye
ustadlar tr de heryerde 3g yok 2g mecbur dusuyor ama bendekı cıhazda arkadasdakı cıhazda aynı sorun cıhaz yurt dısı cıhazda normalde 8500t yazıyordu... ama su anda buna uygun bır tr fıreware arıyorum bılen varsa yardımcı olur dıye yazdım ıcındekı fıremeware turkce ıdı ama ben 1.2 ye cevırınce cıhaz da boyle bır sorun oldu su anda ılk ıcındekı romu arıyorum

grafikedy

grafikedy

Üye
ustadlar tr de heryerde 3g yok 2g mecbur dusuyor ama bendekı cıhazda arkadasdakı cıhazda aynı sorun cıhaz yurt dısı cıhazda normalde 8500t yazıyordu... ama su anda buna uygun bır tr fıreware arıyorum bılen varsa yardımcı olur dıye yazdım ıcındekı fıremeware turkce ıdı ama ben 1.2 ye cevırınce cıhaz da boyle bır sorun oldu su anda ılk ıcındekı romu arıyorum

adresinde cihazına uygun bir rom bulabilirsin. Yükleme klavuzu ingilizce olarak orada var yada http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-2-custom-rom-spoof-orjinal-roma-geri-donme-bada-takimi-477741.html linkinde gayet güzel açıklanmış.

eticet06

Üye
arastırmıssın arkadas tsk ederım ama soyle bır durum var orda anlatılan wave 2 ıcın artı nerede ıse sıtedekı butun fıremwarelerı denedım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt