telefona firmvare atınca telefon garantiden çıkıyor fakat firmvare telefonu bozabilir mi ve ben bunu kendim yapabilir miyim +firmvare atınca telefona onu kaldırabiliyor muyuz??
telefona firmvare atınca telefon garantiden çıkıyor fakat firmvare telefonu bozabilir mi ve ben bunu kendim yapabilir miyim +firmvare atınca telefona onu kaldırabiliyor muyuz??
telefonuna uygun olmayn bir fw yüklersen çökebilir. o zaman samsung un merkezinden kendileri fw yüklüyorlar. ama uygun fw yi doğru bir şekilde kurduğun zaman bir sorun çıkmaz
hocam chat türü mesajlaşma proğram var mı? varsa pmden yazabilir misiniz,sürekli mesaj atan birisi olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum.simdiden teşekkürler
hocam chat türü mesajlaşma proğram var mı? varsa pmden yazabilir misiniz,sürekli mesaj atan birisi olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum.simdiden teşekkürler
Arkadaşlar selam, 6 aydır kullanıyorum S5620 sorunsuzd ama 1 haftadır sorunlu, arayan kişi telefonun açık olmasına ragmen bana ulaşamıyor, arandıkdan 5-6 dakka sonra telesekreter (7542) mesaj geliyor.arandınız diye, telefonu kapatıp acınca düzeliyor ama bir süre sonra aynı sorun tekrarlıyor. telefonuservise gönderiyimmi yardımlarınızı bekliyorum.
melodi ses yüksekliği son seviyedeyken saniye kısık başlayıp bir anda yükselerek çalmaya devam ediyor bende. bu durum niye böyle. bikaç kişiden dahha duymuştum aynı mevzuyu.. sizde de oluyor mu? çözümü varmıdır? teşekkürler
kardeşim bendede monte var , tel ii güzel on numara ama gelgelelim face programında baglantı basarısız diyor cogu zaman . kendi programındada baglanmıyor bazen . yapılacak bse varmıdır ki . biran once cevap verrsen sevnrm uyuz etmeye basladı
Ya arkadaş ben de monte kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ve yok ta fakat Wi-fi bağlantısı olmadan youtube dan video izleyemiyorum bağlantı başarısız diyo internet paketim var fakat yine de başarısız diyo...bi de youtube hariç video izleyebileceğimiz bir site var mı ama yukarıdaki sorunu teşkil etmeyecek yardımınız için şimdiden allah razı olsun teşekkürler
Ya arkadaş ben de monte kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ve yok ta fakat Wi-fi bağlantısı olmadan youtube dan video izleyemiyorum bağlantı başarısız diyo internet paketim var fakat yine de başarısız diyo...bi de youtube hariç video izleyebileceğimiz bir site var mı ama yukarıdaki sorunu teşkil etmeyecek yardımınız için şimdiden allah razı olsun teşekkürler
Ayarlar-> Uygulama Ayarları -> Medya Oynatıcı -> VOD ayarları seç, orada hangi operatör'den internet kullanıyorsan o ayarı seç. Benim bildiğim bu kadar.
kardeşim bendede monte var , tel ii güzel on numara ama gelgelelim face programında baglantı basarısız diyor cogu zaman . kendi programındada baglanmıyor bazen . yapılacak bse varmıdır ki . biran once cevap verrsen sevnrm uyuz etmeye basladı
Menüdeki facebook simgesine tıkla, orada "Facebook Profilleri" var ona tıkla (bağlanmaya çalışırsa iptal de), oradan hangi bağlantıyı kullanıyorsan internet için o ayarı seç
arkadaşlar merhaba benim şöyle bi sorum olucak arka plan yani duvar kağıdı 3 tane onu 6-7 tane nasıl yapıyoruz ? geçen gün bir tane sitede gördüm ama siteyi şuanda bulamıyorum
beyler lutfen yardım edin operayı kurdum telefona ancak dailymotion gibi bir video sitesne qrdqmde aynen pc deki gibi ekranı verıor videoya tıkladıqımda ise flash player istiyor cok arastırdım ama bu sorunumu cozememdm yardımcı oalcak arkadas warmı ??