namevcut
Üye
kardesimde monte kullaniyor ve dokunmatigi bazen basmiıyor tel servis e werdik qeldi yine ayni bu sorun sizlerdede war mi yoksa bizim telde mi bi sorun war?
*#1234# yaptım (SW VER) S5620JTJB1(CSC VER)S5620OJTJB1 diye bırsey yazıyor telefonumda
We Travel Navigasyon Yazılımı Görsel ,Kurulum ve Kullanım Rehberi (Video Anlatım İçerir)kardeş bütün sayfaları okudum herkese elinden geldiğince yardım etmişsin eline koluna sağlik benim ricam su we travel programinin yeni sürümünu ayarlayıp nasıl kullanıldığıni da elinden geldigince ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin senin kullandığın sürüm de olabilir şimdiden tsk ediyorum ve cumartesi günü harika bir arsiv paylasiyorum herkese duyrulur 40 tane program biri hariç hepsi dokunmatik ve tam ekran çalışıyor 100 kusur oyun hepsi dokunmatik tam ekran ve 150 tane de duvar kağıdı monte ile uyumludur
öncelikli olarak verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fazla zamanım olmadığı için her sayfayı tek tek okuyamadım bir kaç sorum olacak
1. samsung s 5620 monte telefonum var ve web cam olarak nasıl kullanabilirim
2. googl maps ı kurmayı denedim desteklenmiyor diyor
3. cepten tv nasıl izleyebilirim
4. telefonun kendi msn sistemi var mı ben bulamadım menüde
5. e buddy kurdum ama ondanda şifre hatası filan yazıyor devam lı hata veriyor
yardımcı olursan sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
bir soru daha sorayım google giriyorum ama malesef hotmail hesabı mı açamıyorum yarım kalıyor
Monte telefonumu yeni aldım fakat telefonun şarjı bir gün bile gitmiyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.telefonlada oynamıyorum üstelik..
anlaşıldı ben bu okeyı yıne yukleyemeyecegım yardımlarınızın ıcın tsklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?