Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung GT-S5233w için Whatsapp Programı yükleniyor mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
hakanwe
Üye
Konu Sahibi
Samsung GT-S5233w için Whatsapp Programı yükleniyor mu ?
​GT-S5233w için Whatsapp Programı yükleniyor mu ? Çok acil yardım ederseniz çok sevinirim..
Mc - YaKup
Üye
kardeş o bildiğim kadarıyla msn programı senin için araştırdım fakat bulamadım eğer istersen telefon'un kendi tarayıcısıyla m.ebudyy.com dan msn facebook vb bir çok siteye girebilirsin. !!
msn facebook vb bir çok sosyal ağlarda chat yapabilirsin. kusura bakma yanlış oldu ama
hakanwe
Üye
Konu Sahibi
yok kardeş bende baya bi araştırma yaptım ama bulamadım .. Bulan yada kullanan kişilerden bi yardımcı olmalarını istedim .. internet paketi olana whatsapp gerçekten de çok kaliteli bi program ama .. gel görki bulamıyorum bi türlü acaba desteklemiyomu diyorum ama nokia 5230 a bile oluyosa bu telefona her şekilde uymalı diye düşünüyorum .. her ne kadar doğru yada yanlış düşünsemde bu tabikide kendi fikrim .. Yinede çok sağol
Mc - YaKup
Üye
önemli değil. whatsapp uygulaması nokıa,samsung,blackberry ve iphone için oluyor telefondan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'a gir download bölümünden belki uygun bişi bulursun.
hakanwe
Üye
Konu Sahibi
sanırım whatsappı desteklemiyo .. maşallah nokianın her modeli uyarken .. samsungta 5-6 modelinde uygun ne saçma bi sistem anlayamadım ....
Peki arkadaşlar whatsapp gibi ona yakın tercih edebileceğiniz uygulama varsa sevinirim ..
mehter03
Üye
benim arkadaşlar kullanıyor HTC de falan ama samsung stara olmayışı çok üzdü beni araştrıyorum şu an
bildiğim kadarıyla what's app iphone,motorola,nokia ve blackberryler için. bundan sonra samsung alacağımı da düşünmüyorum.özellikle bir ch@t kullanıcısı olarak bu uygulamaların uymayışı çok can sıkıcı gerçekten
beyin2012
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]benim telefonumun interneti cok yavaş onu nasıl hızlı yapabilirim[/SIZE][/COLOR]
yok kardeş bende baya bi araştırma yaptım ama bulamadım .. Bulan yada kullanan kişilerden bi yardımcı olmalarını istedim .. internet paketi olana whatsapp gerçekten de çok kaliteli bi program ama .. gel görki bulamıyorum bi türlü acaba desteklemiyomu diyorum ama nokia 5230 a bile oluyosa bu telefona her şekilde uymalı diye düşünüyorum .. her ne kadar doğru yada yanlış düşünsemde bu tabikide kendi fikrim .. Yinede çok sağol
Kardesım sen Nokıa 5230la samsung chati mi kıyaslıyorsun ? Samsung chat akıllı bıle degıl, samsungun kullandıgı ısletım sıstemlerınden bırısını kullanıyor, Nokıa 5230 ıse Symbıan S60v5 ısletım sıstemı kullanıyor. Senın tutupta 5230 samsung chat karsılastırman hata + tutup bıde burada paylasman daha buyuk bır hata
serhatkara
Üye
Bilader buldumda burda nasil paylascam onu bilmiyom
- - - Eklendi - - -
http://gallery.mobile9.com/f/2967559/?ref=2958 buradan indirin