Samsung Gt-S5233A ile bilgisayar arasında bağlantı kuramıyorum lütfen yardım edin !

Sponsorlu Bağlantılar

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gt-S5233A ile bilgisayar arasında bağlantı kuramıyorum lütfen yardım edin !
Arkadaşlar S5233A ile bağlantı kuramıyorum..
New samsung PC studio ile görüyor fakat bağlanınca yükleniyorda kalıyor 30 dk sonra bile aynı..
Oyunları ancak hafıza kartına atıp oynayabiliriyorum ama o da çok uğraştırıyor bataryayı sök felan..
Lütfen yardım edebilecek varmı ?
ve şu pc studio yu yüklerken tel. takılı değildi ancak driver yüklerken takılıydı ordanmıdır ?

qimoo

qimoo

Üye
Arkadaşlar S5233A ile bağlantı kuramıyorum..
New samsung PC studio ile görüyor fakat bağlanınca yükleniyorda kalıyor 30 dk sonra bile aynı..
Oyunları ancak hafıza kartına atıp oynayabiliriyorum ama o da çok uğraştırıyor bataryayı sök felan..
Lütfen yardım edebilecek varmı ?
ve şu pc studio yu yüklerken tel. takılı değildi ancak driver yüklerken takılıydı ordanmıdır ?

Bak şöyle yap :

Menü > Ayarlar > Telefon ayarları > Pc bağlantısına gir.Ordan hafıza kartını seç kaydet çık.Sonra usb kablosunu tak PC telefonun hafıza kartını otomatik görecektir pc studıoya gerek kalmaz.

SAINT1

SAINT1

Üye
Aynen pc studio ile uğraşma.ama hafıza kartı değilde "yığın depolama aygıtı" olacaktı o seçenek heralde.5233w'de öyle enazından.

mığto1

mığto1

Üye
yav bende telden internet5e girecem bağlantı sağlanamıyor yardım lütfen yeni danonımı ekleyemiyorum

Üst Alt