kotucenk
Üye
Samsung GT - M8800 PiXON 8.0 MP ( Kutu Açılmadı )
[image][/image]
12.12.2008 tarihinde Bursa zafer Plaza hızlı sistemden 1 adet İ550 almıştım, cihaz küçük bir sorun çıkarttı ve garantide kaldı. Servis tanıdıktı zor da olsa cihazı değiştirmeme yardımcı oldular.
Ben bu sürede 1 adet N86 8 mp telefon aldım bu durumda elimde 2 adet 8 mp telefon oldu.
Cihaz kutuludur, poşetlidir, ambalajlıdır, Telpa garantilidir, servis süresi ile birlikte 8.3.2012'de garantisi bitecektir. Kutuyu açmadım o sebeple sadece2 GB HAFIZA KARTI + ROUTE 66 NAVİGASYON YAZILIMI HEDİYE olduğunu biliyorum. Şarj aleti, data kablosu, kart okuyucu, kulaklık, yazılım Cd standarttır.
Swap belgesi, eski telefonun garanti belgesi, fatura ve kopyası+ Servis Teslim Alım belgeleri gönderilecektir
GERİ İADE YOKTUR
Samsung GT - M8800 Deep Black
649.90 Türk Lirası veya 2 adet Cumhuriyet Altın Lira KARGO BANA AİT
Not: Aydın- İzmir- Denizli elden teslim edebilirim...
--------------- Ekleme ---------------
BU PAKET SAMSUNG M8800 PİXON TELEFONU ALANA HEDİYE
Samsung İ550W Model Telefon Paket İçeriği
Eski telefonumdan kalan parçalar satılıktır, kutusunu bulamadım, tamamı orjinal aksesuardır.
Ürüne ait kutudan çıkan:
1 adet Şarj aleti
1 adet Kulaklık
1 adet Data kablosu
1 adet Route 66 Yazılım CD ve 6 AYLIK CD (yazılımı kullanmamıştım)
1 adet Rout 66 yazılı yüklü olduğunu gösteren hafıza kartı okuyucu
1 adet 1 GB Micro SD hafıza kartı
1 adet pc Suite yazılımı
1 adet kullanma klavuzu
1 adet Teleservice Garanti belgesi
Not: Fotoğrafa sığdıramadım, tamamı mevcuttur...
79.90 TL KARGO BANA AİT
[image][/image]
12.12.2008 tarihinde Bursa zafer Plaza hızlı sistemden 1 adet İ550 almıştım, cihaz küçük bir sorun çıkarttı ve garantide kaldı. Servis tanıdıktı zor da olsa cihazı değiştirmeme yardımcı oldular.
Ben bu sürede 1 adet N86 8 mp telefon aldım bu durumda elimde 2 adet 8 mp telefon oldu.
Cihaz kutuludur, poşetlidir, ambalajlıdır, Telpa garantilidir, servis süresi ile birlikte 8.3.2012'de garantisi bitecektir. Kutuyu açmadım o sebeple sadece2 GB HAFIZA KARTI + ROUTE 66 NAVİGASYON YAZILIMI HEDİYE olduğunu biliyorum. Şarj aleti, data kablosu, kart okuyucu, kulaklık, yazılım Cd standarttır.
Swap belgesi, eski telefonun garanti belgesi, fatura ve kopyası+ Servis Teslim Alım belgeleri gönderilecektir
GERİ İADE YOKTUR
Samsung GT - M8800 Deep Black
649.90 Türk Lirası veya 2 adet Cumhuriyet Altın Lira KARGO BANA AİT
Not: Aydın- İzmir- Denizli elden teslim edebilirim...
--------------- Ekleme ---------------
BU PAKET SAMSUNG M8800 PİXON TELEFONU ALANA HEDİYE
Samsung İ550W Model Telefon Paket İçeriği
Eski telefonumdan kalan parçalar satılıktır, kutusunu bulamadım, tamamı orjinal aksesuardır.
Ürüne ait kutudan çıkan:
1 adet Şarj aleti
1 adet Kulaklık
1 adet Data kablosu
1 adet Route 66 Yazılım CD ve 6 AYLIK CD (yazılımı kullanmamıştım)
1 adet Rout 66 yazılı yüklü olduğunu gösteren hafıza kartı okuyucu
1 adet 1 GB Micro SD hafıza kartı
1 adet pc Suite yazılımı
1 adet kullanma klavuzu
1 adet Teleservice Garanti belgesi
Not: Fotoğrafa sığdıramadım, tamamı mevcuttur...
79.90 TL KARGO BANA AİT