Samsung GT-i8150 Zil sesleri calmiyor yardim

Sponsorlu Bağlantılar

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-i8150 Zil sesleri calmiyor yardim
Samsung Galaxy i8150 telefonum var. Daha yeni aldigimdan dolayi pek cok anlamiyorum androidten. Gecenlerde bir bos hafiza karti takmistim ondandir saniyorum. Gelen arama sesleri mesaj sesleri cikmiyor. Sesler orj sesler harici bir ses degillerdi nasil duzeltebilirim bilgisi olan yardim edebilirmi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sesleri kısmış olabilirmisiniz?
Ayarlar>Ses ayarları>Ses düzeyleri kısmına girip bir bakmanızda fayda var.

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
onlara baktim sesler sonda onceden sesleri kisip actigimda onizleme olarak sesler calardi fakat calmiyor artik

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilgisayara geçtikten sonra rahatça araştırmaya başlayabildim. Bir başka forumda aynı sorunu yaşayan birisinin yorumunda telefonu kapatıp açınca düzeliyormuş denedim oldu. Ancak böyle bi sorun neden olur onu halâ anlayamadım. Bu sorunda müzik çalarda çalmıyor müziği başlatmaya çalıştığımda ise "üzgünüm müzik çalar bu ses dosyası türünü desteklemiyor" diye bir uyarı aldım. Lütfen yardım.

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardim edebilecek

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu yardimci olabilecek ??????

cihansarikaya

Üye
arkadaşım sorunun basit aslında önce başka bir cihazdan bluetoot ile mp3 gönder müzik player ı aç dosyayı görmesi yeterli çalmasada olur sonra müzik ayarlarına gir sesi aç sonra telefonu açma kapama tuşunu basılı tutarak uçuş moduna al çıkar ne alakası var deme sonra cihazı kapat bataryayı sök hafıza kartını çıkar sonra tekrar yerine tak çalıştır sorunun giderilmiş olacaktır hafıza kartınıda görecektir basit bir yazılım hatası sadece olmuyorsa donanımsal hata olabilir servise yoolla

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hafıza kartıyla ılgılı bır sıkıntı yok bıldırım seslerı bıle calmıyor kesınlıkle dedıgın gıbı yazılımsal bır sorun ancak yapabilecegim uzun süreli bir çözüm yokmu. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor ancak belli bir zaman sonra gıdıyor tekrar. Teşekkürler yorumun için.

neuromance

Üye
telefonu daHa dun aldım ama bellek kartındakı muzıklerımı acınca üzgünüm müzik çalar bu ses dosyası türünü desteklenmiyor dıyor calmıyor ayarlarla mı alakalı acaba usbyıde pc baGladığımdada Gormuyor pc sabaHta fabrıka ayarlarını sıfırlamıstım ama lütfen yardımcı olurmsunuz ?

- - - Eklendi - - -

yardım edebılcek yok mu?

nonican

Üye
Aynı sorun bende de var. Teknik service verdim . Parça değişikliği yaptılar ama sorun giderilmedi.

shield

shield

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmudur bir çözüm yolu ???

Üst Alt